Battle Night

Kerran viikossa järjestämme battle night tapahtuman oikealla ilmapiirillä, jossa halukkaat voivat tulla testaamaan taitojaan.

Kaikentasoiset harrastajat ovat tervetulleita LegendTrick Gymin Battle iltaan. Trikkauksen alkuvaiheista saakka trikkausgatheringit eli kokoontumiset ovat olleet tärkeä osa sen kulttuuria. Yleensä viikonlopun kestävät tapahtumat järjestettiin jotta trikkaajat voisivat vaihtaa ideoita, esitellä tyyliään, tavata uusia trikkaajia ja koetella taitojaan Battle Nighteissa. Meille on tärkeää että isojen trikkaustapahtumien lisäksi, jossa harrastajat voivat tavata maailman huippuja ympäri maailmaa, Tampereella on yhteisö joka vahvistaa trikkausta treenaamalla yhdessä ja kannustaa toisiaan parempiin suorituksiin battlaamalla toisiaan vastaan.

Battle Nightin ilmapiiri on kuin oikeassa battlessa äänien ja valojen kera, saaden sinut tuntemaan kuin olisit ison trikkaustapahtuman permannolla. Osallistuminen Battle Nightiin on nopea tapa kehittää itseluottamusta ja valmistaa sinua oikeisiin kilpailutilanteisiin!