HIIHTOLOMALEIRI 

Huippusuosittu LegendTrickin Gymin trikkausleiri Tampereella.
28.2 – 4.3.2022

”Vietä hauskat päivät trikaten kivan porukan kanssa!”

FIILIKSIÄ TRIKKAUSLEIRILTÄ

MITÄ

Salillamme järjestetään tuttuun tapaan hiihtolomalla 2022 suuren suosion saavuttaneita trikkausleirejämme. Leirille ovat tervetulleita kaikki aikaisemmasta taitotasosta riippumatta. Leirimaksuun sisältyy aamiainen, välipala ja lämmin lounas.

Hiihtolomaleiri on viiden päivän tehokas paketti täynnä siistejä temppuja ja luovaa liikkumista. Hauskanpitoa, itseluottamuksen kehittämistä ja uuden oppimista. Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-13-vuotiaat trikkauksesta ja temppuilusta kiinnostuneet, aikaisemmasta taitotasosta riippumatta.

Lapsenne liikkuu turvallisessa ja motivoivassa ympäristössä kokeneiden ja koulutettujen ohjaajiemme opastamana.

Ohjelman pituus päivittäin 9:00 – 16:00. Saapumisessa ja lähtemisessä on tunnin liukuma.

SUUNTAA ANTAVA AIKATAULU

8:00 – 9:00 Saapuminen & aamiainen
9:00 Ohjelma alkaa (trikkausta, tutustumista, pelejä & leikkejä)
12:00 – 12:45 lounas
12:45 – 14:00 ulkoilu
14:00 – 15:00 Trikkaus workshop
15:00 – 15:15 Välipala
15:15 – 16:00 Volttivyö treeniä, battleja ja vapaata treeniä
16:00 – 17:00 Pelikone aukeaa, vapaata aikaa
17:00 Viimeistään lähtö salilta

MISSÄ?

Legendtrick Gym, Peltokatu 8 C Tampere.

HINTA

HINTA: 199€

HIIHTOLOMALEIRI 2022:  28.2. – 4.3.2022

Leirin järjestää Trikkaus ry ja LegendTrick Gym yhteistyössä.

Voima, venyvyys ja itseluottamus

Tasapaino, koordinaatio ja kärsivällisyys

Nopeus, liikkuvuus ja mielenlujuus

Leirin ilmoittautumisehdot 

 1. Mikäli leirien järjestäminen suunniteltuina päivämäärinä ei onnistu ja/tai leiriläistä ei voida siirtää myöhemmälle leirille, ei leirimaksua palauteta, vaan kokonaissummaa vastaavan määrän voi käyttää LegendTrick Gymin muihin palveluihin, kuten kertalippujen, synttäreiden sisäänpääsylippujen, sarjalippujen, kuukausikorttien, T-paitojen, online kurssien ja ohjattujen kurssien maksamiseen. Leirimaksun maksaneet lunastavat edellämainituista tuotteista itselleen -10% alennuksen.
 2. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen joko verkkokaupassa tai LegendTrick Gymin kassalla.
 3. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen gym(at)legendtrick.com
  – Mikäli perutte leirin muusta syystä vähintään 2vk ennen leirin alkua, palautetaan leirimaksusta 105€.
  – Mikäli perutte leirin muusta syystä alle 2vk ennen leirin alkua, palautetaan leirimaksusta 50%.
 4. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen leirin alkamista. Mikäli leiriin ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta kaksi viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan. Yhtäkään leiriä ei ole vielä joudutte perumaan.
 5. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.
 6. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä ja allekirjoitettuna säännöt & vastuuvapautuslomake: https://gym.legendtrick.com/kayttosaannot-ja-vastuuvapautuslomake/ 
 7. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu leirille omasta tahdostaan.
 8. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin gym@legendtrick.com ja pääset varasijoille.
 9. Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio. 
 10. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille sähköpostitse gym(at)legendtrick.com mikäli haluatte että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?