NOTKEUS
AKROBATIA

TUNTIKUVAUS

Notkeusakrobatiatunnilla keskitytään kehon liikkuvuuden tehokkaaseen harjoittamiseen erilaisten aktiivisten ja passiivisten venytyksien avulla. Erityisinä painotuksen kohteina toimivat, notkeusakrobatian kulmakiviksi muodostuneet, selän, hartioiden ja jalkojen liikkuvuus.

TÄLLÄ TUNNILLA

Näiden venytys- ja harjoitustekniikoiden ohjaamina päästään käsiksi myös varsinaisiin notkeusakrobatia-asentoihin ja -temppuihin. Tunnilla harjoitellaan notkeusakrobatialle ominaisia tasapainoliikkeitä, kuten yhden jalan tasapainoja sekä erilaisia kyynär- ja käsilläseisontavariaatioita sekä myös muita notkeusakrobatian perusasentoja ja -temppuja sekä mielenkiintoisia siirtymiä.

KENELLE TUNTI SOPII

Tunnin taso on avoin, mutta on suositeltavaa, että osallistujalla on entuudestaan kohtuullisen hyvä kehonhallinta ja liikkuvuus.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu haluamallesi tunnille Avoinna24 palvelussa allaolevasta linkistä.

Tämän jälkeen osta lippu kokeilukerralle, 5x sarjakortti, kk- / vuosikortti tai koko kevätkauden lippu.

Ostettuasi kevätkauden lipun, varaa Avoinna24 ajanvaraus palvelusta paikka haluamallesi kurssille viikolle 17. - 23.1.2022, jonka jälkeen teemme sinulle toistuvan varauksen kyseiselle tunnille kauden loppuun saakka.

Mahdollisten poissaolojen sattuessa, käy itse poistamassa varauksesi Avoinna24 ajanvarauksesta kyseiseltä päivältä. Poisto tehtävä viimeistään 2h ennen tunnin alkua.

*Kevätkauden pituus: 17.1. - 22.5.2022 (ei tuntia hiihtolomalla 28.2. –6.3.2022)*

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?