NOTKEUS
AKROBATIA

TUNTIKUVAUS

Notkeusakrobatiatunnilla keskitytään kehon liikkuvuuden tehokkaaseen harjoittamiseen erilaisten aktiivisten ja passiivisten venytyksien avulla. Erityisinä painotuksen kohteina toimivat, notkeusakrobatian kulmakiviksi muodostuneet, selän, hartioiden ja jalkojen liikkuvuus.

TÄLLÄ TUNNILLA

Näiden venytys- ja harjoitustekniikoiden ohjaamina päästään käsiksi myös varsinaisiin notkeusakrobatia-asentoihin ja -temppuihin. Tunnilla harjoitellaan notkeusakrobatialle ominaisia tasapainoliikkeitä, kuten yhden jalan tasapainoja sekä erilaisia kyynär- ja käsilläseisontavariaatioita sekä myös muita notkeusakrobatian perusasentoja ja -temppuja sekä mielenkiintoisia siirtymiä.

KENELLE TUNTI SOPII

Tunnin taso on avoin, mutta on suositeltavaa, että osallistujalla on entuudestaan kohtuullisen hyvä kehonhallinta ja liikkuvuus.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu haluamallesi tunnille Avoinna24 palvelussa allaolevasta linkistä.

Tämän jälkeen osta lippu kokeilukerralle, 5x sarjakortti, kk- / vuosikortti tai koko syyskauden lippu.

Ostettuasi syyskauden lipun, lähetä meille viesti whatsappissa +35844 972 5238 ja pyydä meitä lisäämään sinulle varaus haluamallesi tunnille koko syyskauden ajalle. Voit pyytää myös ohjaajaa salin vastaanotossa tekemään saman.

*Syyskauden pituus: 16.8. - 19.12. (ei tuntia syyslomalla 18.10. - 24.10.)"

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?