SYKSY 2021

LTG GOES LEVELS

ILMOITTAUDU SYYSKAUDELLE OSTAMALLA LIPPU

LegendTrick Gym lippukaupasta. Maksun voi suorittaa netissä tai paikan päällä ensimmäisen treenin yhteydessä.

Lipun oston jälkeen merkitse itsesi haluamillesi tunneille viikolle 16. – 22.8. Avoinna 24 ajanvarauksesta.

UUSI TASOJÄRJESTELMÄ

Parantaaksemme opetuksemme laatua entisestään, testaamme kaikki trikkauskurssien lapsioppilaamme heinä-elokuun aikana ja jaamme ryhmät uudestaan tasotestien perusteella. Kaikki harrastajat saavat käydä oman tasonsa sekä yhden alemman tason tunneilla.

TESTIPÄIVÄT:

Perjantai 6.8. klo 18:30 – 19:30 / 19:30 – 20:30
Lauantai 7.8. klo 16:00 – 17:00 / 17:00 – 18:00

Jos aloitat trikkauksen tänä syksynä eikä sinulla ole aikaisempaa lajikokemusta, aloitat automaattisesti tasolta 1. Lue lisää uudesta tasojärjestelmästä alta.

UUSI OPPILAS?

Lue ensikertalaisen opas alta.

UUSI TASOJÄRJESTELMÄ

Trikkaus opetussuunnitelma siirtyy seuraavalle levelille!

Syksyllä 2021 oppiminen tulee olemaan entistä helpompaa ja palkitsevampaa. Jokainen harrastaja pääsee etenemään tasoja samalla tavalla kuin taistelulajien vyöarvoissa. Jatkossa kenellekään ei ole epäselvää, mitä trikkejä tai komboja pitäisi treenata seuraavaksi kehittyäkseen trikkaajana.

Tasojärjestelmän etuna on myös se, että harrastajan on helpompaa seurata ja arvioida omaa kehitystään sekä huomioida treeninsä kannalta tärkeimmät asiat. Tasoilla eteneminen motivoi harjoittelemaan, sillä level-up palkitaan kunniakirjoin ja uusin rannekkein (joita ei ole pakko pitää treeneissä).

Kesän 2021 lopulla ja syksyn alulla kaikki oppilaamme osallistuvat tasotesteihin, joiden perusteella heidät jaotellaan omaa tasoaan vastaaville tunneille. Tarkasti taitotasojen mukaan jaetut ryhmät parantavat oppimiskokemusta oppilaille sekä ohjaajiemme opetuksen tasoa.

SYKSYN AIKATAULU 16.8.-19.12.2021

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?