SYYSLOMALEIRI

Huippusuosittu LegendTrickin Syyslomaleiri,
varaa paikkasi ennen kuin ne loppuvat!

”Vietä elämäsi viikko trikaten kivan porukan kanssa!”

FIILIKSIÄ KESÄLEIRILTÄ

MITÄ

Salillamme järjestetään paljon toivottu syyslomaleiri suosittujen kesäleiriemme pohjalta. Leirille ovat tervetulleita kaikki aikaisemmasta taitotasosta riippumatta. Leirimaksuun sisältyy aamiainen, välipala ja lämmin lounas. Leirillä harjoitellaan trikkaustemppuja, ja viimeisen päivän päätteeksi järjestetään esitys, jota vanhemmat pääsevät katsomaan.

LISÄINFO

Ohjelman pituus päivittäin 9:00 – 16:00. Saapumisessa ja lähtemisessä on tunnin liukuma.

7-14 vuotiaille

HINTA

199€ paikan päällä (sisarusalennus -15€ / leirin hinta / sisarus), tai 189€ nettikaupasta etukäteen ostettuna.


HUOM! Varaa paikkasi alla olevalla lomakkeella,  vaikka maksaisit leirisi etukäteen verkkokaupassamme. Paikat täytetään MAKSUJÄRJESTYKSESSÄ. (27 paikkaa)

Voima, venyvyys ja itseluottamus

Tasapaino, koordinaatio ja kärsivällisyys

Nopeus, liikkuvuus ja mielenlujuus

SYYSLOMALEIRIN AIKATAULU

Lomakkeella osallistuminen on sitova.

Mikäli joudut peruuttamaan leirille tulon alle 48h ennen leirin alkua, joudut maksamaan 30€:n peruutusmaksun. (Mikäli ostit lipun nettikaupassa, palautetaan sinulle loput rahat).

Leirin kahden ensimmäisen päivän aikana tapahtuvasta peruutuksesta perimme puolet leirin maksusta ja mikäli lapsi osallistuu kolmelle tai useammalle päivälle, mutta sairastuu, peritään koko leirin maksu.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?