Tunnit

LegendTrickin ohjatuilla tunneilla opit taitotasosta riippumatta uusia temppuja, kehonhuoltoa ja viihdyt mukavassa seurassa! Tunneilla on eri teemoja, kuten trikkaus, käsilläseisonta ja venyttely, joista on helppo valita mieluisin.

Ohjaajamme ovat sirkus- ja trikkausammattilaisia, joita yhdistää intohimo jakaa taitojaan niistä kiinnostuneille.

Trikkaus - Alkeet

“Ninjailun perusteet haltuun!”

Oletko aina halunnut olla notkea kuin ninja ja ketterä kuin kissa? Tule LegendTrickin alkeiskurssille niin olet askeleen lähempänä tavoitettasi! Alkeiskurssi sopii kaikenikäisille vasta-alkajille jotka haluavat oppia siistejä temppuja ja kehittää kehonsa liikeratoja. Aloitat täysin alusta ja opit matkallasi vahvemmaksi. Trikkauksen alkeiskurssin jälkeen sinun on helpompi tehdä myös muita liikuntalajeja. Oikean lämmittelyn, venyttelyn ja lihaskuntotreenin lisäksi opit tekemään trikkauksen perustemppuja ja kaatumaan hallitusti.

Trikkaus - Keskitaso

“Vahva pohja on avain menestykseen”

Keskitason trikkauskurssi valmistaa sinut vaikeampia trikkejä ja komboja varten. Keskitymme erityisesti voimasi, notkeutesi ja lihasmuistisi kehitykseen. Jos trikkauksen perusteet ovat ja hallussa ja haluaisit siirtyä haastavampiin voltteihin, kierteisiin ja potkuihin, on tämä kurssi sinulle oikea paikka! Suosittelemme harjoittelua vähintään kahdesti viikossa.

Siirtyäksesi peruskurssille, tulee sinun osata vähintään 50% seuraavista tempuista:

 • Scoot
 • Butterfly kick
 • Tornado kick
 • Cheat 720 kick
 • Macaco
 • Aerial
 • Pop 360 crescent
 • Sideflip
 • Frontflip
 • Backflip
 •  Puolivoltti (eteen & taakse)

Trikkaus - Edistyneet

“Varmuutta itseesi ja temppuihin”!

Löydä oma tyylisi rakentaa liikesarjoja! Kurssilla saat lisää itsevarmuutta heittää temppuja ja liikesarjoja missä vain, milloin vain! Edistyneiden kurssilla olevat oppilaat pääsevät esiintymään tapahtumiin ja osallistumaan hauskoihin trikkauskilpailuihin eli battleihin.

Trikkaus - Aikuisten kurssi

“Arvosta temppujasi”

Haluatko parantaa kärrynpyöriäsi? Oppia puolivoltteja, inspiroivia ja yllättäviä trikkejä ja paljon muuta?
Autamme sinua pääsemään yli peloistasi ja rajoituksista joita olet luonut itsellesi vuosien saatossa. Aikuisten trikkauskurssi on hauska tapa kehittää liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa kannustavan ja kokeneen ohjaajan avustamana.

Käsilläseisonta

“Temppu jonka olet aina halunnut oppia”

Level: Beginner & Basic

Karina Saarela on aloittanut rytmisen voimistelun 3,5-vuotiaana ja siirtynyt myöhemmin pariakrobatiaan voittaen samalla Ukrainan mestaruuden. Valmistuttuaan Cirque Du Soleilin sponsoroimasta Kiovan sirkuskoulusta Karina suuntasi Saksan variete-markkinoille esiintymään sirkustaiteilijana neljäksi vuodeksi ennen muuttoaan Suomeen ja aloittamista työskentelemään LegendTrickissä.

Venyttely

“Notkea keho – enemmän mahdollisuuksia”

Level: Beginner & Basic

Tuntia suositellaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään liikkuvuuttaan tai jaksamaan paremmin arjessa. Taso: Aloittelija – keskitaso. Tämä tunti valmistaa teidät mihin tahansa liikuntaan ja auttaa pienentämään loukkaantumisriskiä huomattavasti. Elastiset lihakset ovat terveitä lihaksia ja helpottavat tekemään liikkeestä sulavaa.

Edistyneet: Notkeusakrobatia ja voima

“Notkeus ja tasapaino – osa elämää”

Level: Beginner & Basic

Oletko aina halunnut saada vinkkejä notkeusakrobatiaan ja huippuvenyvyyden hommaamiseen? Tai voimaa temppuihin ja voltteihin? Tällä tunnilla teemme laajasti erilaisia harjoituksia, joiden avulla voit kehittää venyvyyttä ja tasapainoasi. Harjoittelemme myös mm. päälläseisontaa, kyynärpääseisontaa ja käsilläseisontaa, mutta pääpaino on kehon koordinaation ja venyvyyden kehittämisessä.

Aikuisten akrobatia

“Vanha koirakin voi oppia uusia temppuja”

Taso: Aloittelijat / Perus

Tunti aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan akrobatiaa turvallisesti ja tehokkaasti. Temppuja harjoitellaan “askel askeleelta” harjoitusmetodein, joita on helppo seurata. Erilaisia harjoitteita tekemällä jokainen löytää oman tasonsa, ja asiat joita korjata seuraavalle tasolle pääsemiseen. Annamme oppilaille työkaluja, kuinka jatkaa harjoittelua myös omalla ajalla. Tunti on avoin kaikille tasoille ja aikaisempaa kokemusta akrobatiasta ei vaadita.
Perusakrobatiaan kuuluu mm. : Päällä- ja käsilläseisonta, kuperkeikat, kärrynpyörät, voltit ja puolivoltit.

Freerunning ja parkour

“Luovaa liikkumista”

Taso: Aloittelija / Perus

Parkour tunnilla opit parkour ja freerunninging perusteet. Keskitymme vahvasti erilaisiin vaultteihin eli ylityksiin, rolleihin ja voltteihin korokkeelta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Parhaiten tunti soveltuu 8-14-vuotiaille.

Vapaaharjoittelu

“Trikkaajan unelma”

Level: Beginner & Basic

Mikä voi olla parempaa kuin päästä vapaasti harjoittelemaan permannolle itsenäisesti tai kavereidesi kanssa, harjoitellen juuri niitä liikkeitä joita haluat oppia? Vapaaharjoittelua suositellaan trikkaajille, akrobaateille, sirkustaiteilijoille, tanssijoille ja ilma-akrobaateille.