LegendTrick Gym

TRIKKAUS
IP-Kerhot

LIIKUNNALLINEN TRIKKAUS ILTAPÄIVÄKERHO 1. JA 2. LUOKKALAISILLE

Loistava mahdollisuus tarjota lapsellenne ip-kerho + harrastus edullisesti yhdessä paketissa! Kerhon järjestää LegendTrick Gym.

Haluamme tarjota mahdollisuuden inspiroivaan ja liikunnalliseen kerhoon Tammalen ja Juhannuskylän koulujen 1. ja 2. luokkalaisille. Toivomme, että saamme riittävän suuret ryhmät kasaan kerhon järjestämiseksi. Kerhomme tarjoaa lapsellesi hauskan harrastuksen ammattitaitoisten ohjaajiemme ohjauksessa, sekä iltapäivähoidon arkisin klo 12-17 välillä.

%

Itseluottamusta

%

Vuorovaikutustaitoja

%

Liikunnallista elämäntapaa

LEGENDTRICK GYM

Tervetuloa LegendTrick Gymin trikkausiltapäiväkerhoon! 

Etsitkö hauskaa ja liikunnallista harrastusta lapsellesi? LegendTrick Gymin iltapäivätoiminta tarjoaa lapsellesi edullisesti sekä inspiroivan harrastuksen, että iltapäivähoidon arkisin klo 12–17 välillä. Akrobatia- ja liikuntapainotteinen iltapäiväkerho tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia trikkausta, akrobatiaa ja sirkustaitoja rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Iltapäiväkerhossamme lapset pääsevät kehittämään motorisia taitojaan, oppimaan uusia temppuja ja haastamaan itseään turvallisessa ympäristössämme ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Kerhomme liikuntahetket sisältävät monipuolista liikuntaa ja leikkimielisiä harjoituksia, jotka innostavat lapsia kokeilemaan omia rajojaan sekä ilmaisemaan itseään luovasti.  

Iltapäivätoiminnassa ulkoillaan, tehdään läksyt, leikitään ja askarrellaan, syödään terveellinen välipala sekä tietenkin trikataan ja liikutaan monipuolisesti! Kerholaisilla on käytössään innostavat voimistelutilat trampoliineineen, volttimonttuineen ja muine välineineen. Järjestämme myös erilaisia teemapäiviä, juhlia ja retkiä sekä vierailevien ohjaajien työpajoja. 

Iltapäiväkerhomme on suunnattu kaikille Tammelan ja Juhannuskylän koulujen 1-2-luokkalaisille lapsille, riippumatta aiemmasta liikuntataustasta. Tärkeintä on uteliaisuus ja halu oppia uusia asioita. Kerho tarjoaa lapsellesi mahdollisuuden kehittää fyysistä kuntoa, luovuutta, itsevarmuutta sekä ryhmätyötaitoja. 

Kerhon ohjaajana toimii pedagogisen koulutuksen saanut sirkusopettaja, sekä vierailevina ohjaajina LegendTrick Gymin huipputaitavat trikkausohjaajat. 

Kerhossa on tarjolla terveellinen välipala päivittäin. Tarjoamme runsaat annoskoot nälkäisille lapsille. Allergiat otetaan huomioon.

KERHON PAINOPISTEET

– Innostava trikkausharrastus & liikunnallinen elämäntapa
– Itseluottamuksen kehitys ja omiin taitoihin uskominen
– Kansainvälisyys, toisten kannustaminen ja yhteisöllisyys

SUUNTAA ANTAVA
VIIKKO-OHJELMA

Maanantai: Trikkaus ja temppurata sekä askartelu
Tiistai: Pelit ja leikit sekä trikkaustreenit
Keskiviikko: Liikunnalliset leikit ja akrobatia
Torstai: ilma-akrobatia ja sirkus
Perjantai: toivetreenit ja leffapäivä

Kerholaisilla on käytössään kaksi treenisalia sekä välipalahuone. Ryhmä jaetaan kerhopäivän ajaksi pienryhmiin harjoittelemaan, leikkimään ja touhuamaan n. 10 – 15 hengen ryhmissä.

SIJAINTI
Huomio Juhannuskylän ja Tammelan koulun oppilaat! Trikkauskoulun tilat sijaitsevat PMK-talossa (Peltokatu 8B, samassa talossa mm. Fressi Syke). Sisäänkäynti Peltokadun puolelta B-rapusta, seuratkaa mustia LegendTrick nuolia perille 2. kerrokseen hissillä tai rappusia pitkin.

Ulkoilemme päivän lopuksi Emil Aaltosen puistossa (Tammelantoria vastapäätä), jonne aloitamme siirtymisen päivittäin klo 15:45. Ohjaajat hakevat lapset aina Juhannuskylän ja Tammelan koulujen pihoista, koulun lukujärjestyksen mukaisesti.

Mikäli teillä herää kysymyksiä, pyydämme olemaan yhteydessä toimistoomme: legend.ipkerho@gmail.com ,
puh. PMK-talo / keskusta: 040 378 2157
puh. Vehmaisten koulu: 040 872 0356

2023 – 2024 meillä on kaksi toimipistettä.
2024 – 2025 vain LegendTrick Gymin toimipiste jatkaa, mikäli kerhoon on riittävästi halukkaita osallistujia:

1. toimipiste LegendTrick Gymin trikkausstudiolla Peltokatu 8B
(Tammelan koulu/Juhannuskylän koulu) (ohj. Edvin, Polys, Bunmi, Aatu)

2. toimipiste Vehmaisten koululla (ohj. Terhi, Anniina, Sampo ja Jesse)

KERHON HINNAT 2024 – 2025

Hoidon määrä: 1-3h per arkipäivä = 190€ / kk
Hoidon määrä: 3 – 4h per arkipäivä = 220€ / kk
Hoidon määrä: 4 – 5h per arkipäivä = 240€ / kk

Toisen sisaruksen hinnat: 180€ , 199€ ja 210€ per kk

 

PALVELUNTARPEEN MUUTOS
Palveluntarvetta voi pienentää kaksi kertaa toimintavuoden aikana. Syyskauden muutokset tulee tehdä elokuun loppuun mennessä ja kevätkauden muutokset tammikuun loppuun mennessä.

Palveluntarvetta voi suurentaa milloin vain toimintavuoden aikana. Muutokset tulevat voimaan aikaisintaan seuraavan kuukauden alusta. Huoltaja sopii muutoksista palveluntuottajan eli LegendTrick Gymin kanssa.

KERHOSUUNNITELMA

 Otamme toiminnassamme huomioon vuodenajat sekä juhlapäivät.  

 • Loppukesästä ulkoilemme paljon ja teemme retkiä lähiluontoon. Kokeilemme myös sirkusta, parkouria sekä trikkausta ulkopaikoissa, kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen. 
 • Syksyllä pidämme yhteisiä askarteluhetkiä syysteemalla, keräämme lehtiä ja teemme lehtiaskarteluja. Järjestämme Halloween-karnevaalit, jotka ovat täynnä huikeaa hauskanpitoa ja jännittäviä aktiviteettejä lapsille. 
 • Talvella teemme jouluaskarteluja sekä ulkoilussa leikimme talvileikkejä kuten pulkkailua ja lumiukkojen rakennusta. Järjestämme pikkujoulut, joissa ohjelmassa on mm. joulupukin vierailu, sekä jouluisia pelejä ja leikkejä. 
 • Keväällä teemme pääsiäisaskarteluja ja pelaamme ulkopelejä. Järjestämme myös huikean hauskan vappudiscon, jossa ohjelmanumerona on mm. naamiaisasukilpailu. 

 Järjestämme myös erilaisia teemapäiviä. Teemapäiviä järjestetään n. kerran kuussa. 

 • Satupäivänä lapset voivat pukeutua suosikkisatuhahmokseen. Luemme yhdessä satuja, sekä piirtelemme ja askartelemme niihin liittyviä hahmoja. Leikimme myös satuteemaisia liikuntaleikkejä. 
 • Seikkailupäivänä lapset pääsevät osallistumaan erilaisiin seikkailullisiin leikkeihin ja rasteihin, kuten aarteenetsintään tai avaruusseikkailuun. 
 • Urheilupäivänä kerhossa järjestetään erilaisia urheilulajeja kuten jalkapalloa, koripalloa tai sählyä, tai kerho-olympialaiset. 
 • Luontopäivänä lapset pääsevät tutustumaan lähiluontoon retkeilemällä ja keräämällä erilaisia luonnonmateriaaleja, kuten käpyjä tai lehtiä. Lisäksi järjestetään luontoon liittyviä askarteluja ja pelejä. 
 • Taidepäivänä kerhossa järjestetään erilaisia taidepajoja kuten maalausta, askartelua ja teatteri-ilmaisua. Lapset pääsevät ilmaisemaan itseään luovasti erilaisten materiaalien ja harjoitusten avulla. 

 

Liikuntahetkissä opetellaan sirkus- ja trikkausohjaajien johdolla mm. seuraavia taitoja: 

 • Perusakrobatia; kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonta. 
 • Trikkauksen peruspotkut ja combot. 
 • Liikunnalliset leikit ja pelit 
 • Sirkuksen perustekniikoita, kuten tasapainoilu, jongleerauksen alkeet, pariakrobatia sekä ilma-akrobatia 
 • Liikkuvuusharjoittelu, venyttely ja jooga 
 • parkour 

ILMOITTAUTUDU PAINAMALLA TÄSTÄ 

 E-mail:
legend.ipkerho@gmail.com

PUH & WHATSAPP
PMK-talo / keskusta: 040 378 2157
Vehmaisten koulu: 040 872 0356

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

R

Haluaisitteko mukaan myös trikkaus viikkotunneillemme?

Yhdistelemällä tuntejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

IP-Kerholaisille 10% alennus kaikista lipputuotteista!

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?