WIPPE
MÄKINEN

BIO
Syntymäpäivä: 03.06.1993

Oma tausta: Monia on/off harrastuksia nuorempana kuten motocross, laskettelu, pihatrampoliini, sali ja jalkapallo. Trikkauksen aloitus 2010 vuonna löydettyäni Youtube videoita trikkauksesta. Aloitin harjoittelemaan trikkausta aktiivisesti ja opetin itselleni trikkauksen perus temppuja YouTube videoiden avulla samalla luoden pientä trikkaus yhteisöä kotikaupunkiini Jämsään. Vuonna 2013 muutin Tampereelle, joka oli tuolloin (ja on edelleen) Suomen trikkaus keskus. Harjoittelumahdollisuudet olivat paremmat täällä ja seuraavat vuodet harjoittelen trikkausta vielä aktiivisemmin yrittäen saavuttaa omat huippuni trikkaajana. Vuonna 2016 valmistuin Personal Traineriksi, jonka jälkeen olen käyttänyt myös paljon aikaa laajentaen omaa tietotaitoani ja kokemustani opiskellen sekä itse aktiivisesti harjoitellen voima- & liikkuvuusharjoittelua, kehonpainoharjoittelua, voimistelua, käsilläseisontaa ja movement harjoittelua. Olen myös esiintynyt näiden vuosien aikana trikkaajana, akrobaattina ja tulitaiteilijana lukuisilla keikoilla neljässä eri maassa. Näinä päivinä käytän paljon aikaa omaan harjoitteluuni yrittäen löytää omia rajojani ja etsiä parhaita tapoja kehittää itseäni sekä oppilaitani.

TAUSTA

Aloitin valmentamaan trikkausta viikottain vuonna 2011 kotikaupungissani Jämsässä. Tämän jälkeen olen opettanut trikkausta enemmän kuin kukaan Suomessa (paitsi Vellu ehkäpä?). Yli 1000 tuntia opetusta kaiken ikäisille, nuorista lapsista yli 70 vuotiaisiin, lukuisille erilaisille kehontyypeille, joka on opettanut paljon kuinka opettaa trikkausta & akrobatiaa tehokkaasti kaikille erityyppisille henkilöille ottaen huomioon iän, urheilutaustan, kehontyypin, persoonallisuuden ym. Vuoden 2016 jälkeen olen toiminut myös Peronal Trainerina, auttaen ihmisiä luomalla heille yksilöllisiä harjoitteluohjelmia, joiden avulla päästään lähemmäksi omia yksillöllisiä voima, liikkuvuus, paino, lihasmassa ja/tai taito tavoitteita. Vuoden 2019 jälkeen olen opettanut myös aktiivisesti käsilläseisontaa sadoille henkilöille.

TAVOITTEET OHJAANA

Omaan opetus tyylini ja menetelmiin mitä käytän on vaikuttanut vahvasti alan suuret vaikuttajat kuten Bruce Lee, Ido Portal, Charles Poliquin ja Coach Sommer.
Tavoitteeni valmentaja on auttaa sinua pääsemään lähemmäksi ja lopulta saavuttamaan omat tavoitteesi jakamalla sinulle omaa tietotaitoani ja antamalla teknistä sekä henkistä tukea matkan varrella. Opettaa & jakaa sinulle omaa ajatusmalliani monipuolisesta liikkumisesta jonka avulla voimme luoda sinulle kiinnostavan, hyödyllisen ja kestävän tavan harjoitella liikkumista.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?