Opi Flikki & Bäkki
-kurssi

Nopea ja turvallinen tapa oppia bäkki.

”Missaat 100% tilanteista joihin et tartu!”

OPI FLIKKI & BÄKKI

Kurssilla keskitytään taaksepäinvoltin ja taaksepäin puolivoltin sekä niihin valmistavien treenien harjoitteluun.

Treenaamme askel kerrallaan osallistujan tason mukaan ja annamme myös bäkin tekniikkaa & voimaa kehittäviä harjoitteita, joita suosittelemme tekemään kotona, jolloin kyseisten temppujen oppiminen nopeutuu.

MITÄ OPIT ?

Flikin ja bäkin

KENELLE SOPII?

– Aikuisille
– Yli 7-vuotiaille lapsille
– Sinulle, joka olet aina halunnut oppia taaksepäin meneviä liikkeitä, mutta et uskalla
– Sinulle, joka haluat saada tiedon & taidon opetella flikki ja bäkki mahdollisimman turvallisesti ja nopeasti ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella ja spottaamana
– Harrastajalle joka haluaa tehostaa muilla kursseilla tekemäänsä treeniä tekemällä lisää toistoja keskittyen vain muutamaan liikkeeseen

AIKATAULU

Kevät 2024 aikataulu:

Lapset:
SU: 13:00-14:00 (Ville)

Aikuiset:
KE: 17:05-18:05 (Wippe)

ILMOITTAUTUMINEN

lmoittaudu haluamallesi tunnille Avoinna24-palvelussa alla olevasta linkistä.
Muista ilmoittautua, vaikka tulisit vain testaamaan tuntia.

Tämän jälkeen osta lippu kokeilukerralle tai koko kaudelle.

* Kokeiluviikko: 8. – 14.1.2024
* Kevätkauden pituus: 15.1. – 19.5.2024

”Bro, unreal we are so amazed how awesome trainers you are, just wow.  With you I feel it’s actually possible, thank you for that.”

– Private backflip class student Oskars Zapackis, 26 years, Founder MyEMS Oy

”Salin puitteet bäkin oppimiseen on parhaat mahdolliset. Ei haittaa, vaikkei olisi bäkkiä koskaan aiemmin koittanut, sillä ohjaajat osaavat opettaa tempun turvallisesti ihan alkeista asti. Ekat yritykset saattaa vähän jännittää mutta onnistumisen fiilis on lopulta sen arvoista!”

– Sanna, 24v

Bäkin oppiminen vaatii harjoituskertoja, hyvää ohjausta ja turvallista paikkaa treenata. LegendTrick Gym mahdollistaa nämä kaikki ja ohjaajien ammattitaito, innostava asenne sekä intohimo lajia kohtaan näkyy jokaisessa treenikerrassa

-Niilo, our amazing student, 26v

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?