RYHMILLE

Workshopit ja pienet & isot tilaisuudet onnistuvat meiltä joka lähtöön!
Kokeile jotain uutta ja ihastu.

”Teamwork makes the dream work!”

Järjestämme erilaisia liikunnallisia tapahtumia ja
tilaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti

Oli teillä sitten kyseessä iso kick-off tilaisuus, organisaation virkistyspäivä, polttarit, syntymäpäivät tai vaikka erilaisesta liikunnasta kiinnostunut kouluryhmä, paketoimme toivotun kokonaisuuden juuri teille sopivaksi taatusti ainutlaatuiseksi liikunnalliseksi elämykseksi.

SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT

Haluaisitko jotain uutta ja mielekästä tekemistä lasten syntymäpäiväjuhliin, vai häiritseekö kiire tapahtuman järjestämistä? Me autamme sinua!

Liikuntaseuroille

Kaipaako lajiharjoittelu oheistoimintaa? Olisiko lajissanne hyötyä räjähtävyydestä ja terävistä liikkeistä?

Kouluille

Onko nuoria vaikea motivoida perinteisillä liikuntatunneilla? Haluavatko lapset kokeilla uusia, näyttäviä lajeja? 

Polttarit

Onko tavoitteena vuosisadan polttaribileet, mutta perinteisten aktiviteettien sijaan kaipaatte päivään jotain uutta ja liikunnallista?

TYKY-PÄIVÄ

TYKY-päivämme harjoitukset on suunniteltu kehittämään pari- ja tiimityöskentelyä sekä parantamaan tiiminne kannustavaa ilmapiiriä.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita suoraan numeroon: +358 44 972 5238

(kaikki kentät pakollisia)

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Treenaamalla samaan aikaan usealla eri tunnilla tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

15+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet, kilpailleet ja esiintyneet yli 25:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi turvallisesti & nopeasti

Monet oppilaistamme ovat harjoitelleet temppuja jo itsenäisesti mm. trampoliinilla, kuitenkin vailla tietämystä oikeasta tekniikasta. Me autamme sinua viemään hankalatkin temput tasamaalle mahdollisimman turvallisesti ja nopeasti riippumatta aikaisemmasta taustastasi!

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?