SYNTYMÄPÄIVÄ­JUHLAT

Hauskanpito ei lopu koskaan!

”Välillä on syytä juhlia!”

MITÄ

Haluaisitko jotain uutta ja mielekästä tekemistä lasten syntymäpäiväjuhliin, vai häiritseekö kiire tapahtuman järjestämistä? Me autamme sinua!

Juhlat alkavat hauskoilla akrobatiaan liittyvillä leikeillä ja mukaansatempaavilla tempuilla. Tunnin ohjatun harjoittelun jälkeen lapset saavat temppuilla vapaasti salissa.

LISÄINFO

Voit tuoda ruokaa ja juomaa juhlaväen nautittavaksi syntymäpäivähuoneeseen ilman tarvetta huolehtia likaisista astioista, tarjoamme kertakäyttöastiaston käyttöönne.

Hinta: 250 € / maks. 12 hlöä / 2 h

Lisätarjoukset:
Kilpailut & palkinnot – 40 €
Snacks ja juomat – 10 € / hlö

Ota yhteyttä: gym@legendtrick.com tilataksesi synttärijuhlat.

KENELLE SOPII

4-99v
Syntymäpäiväsankareille jotka haluavat siisteimmät synttärit koskaan.
Vanhemmalle, joka haluaa säästää aikaa ja vaivaa lapsesi synttärijuhlien järjestämisessä.

Lisätietoja alla olevasta synttärit.pdf-tiedostosta.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita suoraan numeroon: +358 44 972 5238

(kaikki kentät pakollisia)

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?