Suomalaisen trikkauksen koti

Trikkaus Ry on suomalaiselle trikkiskenelle perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on edistää trikkauksen harrastamismahdollisuuksia Suomessa.

 
R

Kannustava yhteisö

Trikkaus on kasvava laji, jonka yhteisö on harvinaisen lämmin ja vastaanottava. Yhteisön positiivinen tuki puskee lajin harrastajia parempiin suorituksiin ja saa kenen tahansa tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

R

Lajin vapaus viehättää

Trikkauksessa harrastajalla on vapaus kehittää juuri niitä osa-alueita, joita hän haluaa. Sisimmältään lajissa nimenomaan pyritään löytämään ja kehittämään oma tyyli. Ei ole yhtä oikeaa tapaa trikata, ja nimenomaan lajin vapaus on se mikä harrastajia kiehtoo jatkamaan ja kehittymään trikkauksen parissa!

R

Trendikäs laji

Trikkaus on modernia, siistiä ja tyylikästä. Sitä voi tehdä missä tahansa, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. Trikkaus yhdistelee elementtejä monista lajeista, kuten voimistelusta, taekwondosta, capoeirasta ja breakdancesta. Nykyään trikkausta näkee suosituilla musiikkivideoilla, Hollywoodin stunteissa ja vaikutteina perinteisemmissä lajeissa, joita trikkaus on auttanut kehittymään eteenpäin!

Trikkaus Ry jäsenyys

Laskimme vuosijäsenyyden hintaa – 80% !     25€ > 5€

 

Jäsenetuna:

  • 1kpl ilmainen vapaavuoro LegendTrick Gymillä (arvo 10€ ) TAI kesän 2021 ensimmäinen trikkaustapahtuma ilmaiseksi (arvo 10€). Käytännössä siis liittymällä jäseneksi säästät 5 euroa 🙂

Trikkaus ry työskentelee virallisen lisenssin eteen. Lisenssi tulee sisältämään vakuutuksen, joka kattaa kaikki trikkauksesta sattuneet tapaturmat harjoituksissa ja / tai kilpailuissa. Lisenssi yritetään saada neuvoteltua 25€:n hintaan, jolloin jäsenyys + lisenssi vuosimaksu olisi yhteensä 30€.

HUOM! Trikkaus ry:n jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, eli jäseniä ei pakoteta hankkimaan lisenssiä. Voit siis myös liittyä jäseneksi vain tukeaksesi trikkauksen kehitystä Suomessa.

Yhdessä kohti trikkauksen vallankumousta

EAT
SLEEP
JOIN
BENEFIT

Olisiko jotain kysyttävää? Haluatko tietää trikkauksesta lisää tai lähteä toimintaan mukaan?

No hei, meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, facebookissa tai instagramissa. 

Sähköpostia voi laittaa kollektiivisesti:

info (a)trikkaus.fi