POLTTARIT

Takaamme että polttarisankari yrittää
takaperinvolttia turvallisesti kanssamme.

“Tavoitteena ikimuistoinen polttaripäivä? Anna meidän auttaa!”

MITÄ

Onko tavoitteena vuosisadan polttaribileet, mutta perinteisten aktiviteettien sijaan kaipaatte päivään jotain uuttaja liikunnallista? Ehkä hieman adrenaliinia? Voisiko polttarisankarin yllyttää tekemään takaperinvoltin? Takaamme että kuka tahansa voi yrittää sitä kanssamme turvallisesti volttivyössä.

Tarjoamme mahdollisuuden kokea hauskan ja adrenaliinintäyteisen polttariaktiviteetin, jonka aikana varmistamme että polttarisankari pystyy turvallisesti tekemään mm. edellämainitun takaperinvoltin!

LISÄINFO

LegendTrick Gymin polttareissa keskitytään pareittain, ryhmissä ja yksilöinä tehtäviin harjoituksiin ja lopuksi päivän sankari esittää juhlaporukalle esityksen musiikin kera, johon ohjaajamme hänet valmistavat.

KENELLE SOPII

Naisille & miehille.
Polttariporukoille jotka etsivät menevää aktiviteettia.
Vauhdikasta polttaripäivää järjestäville ryhmille.
Aktiivisille liikkujille ja uusia kokemuksia metsästäville adrenaliinihirmuille.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita suoraan numeroon: +358 44 972 5238

(kaikki kentät pakollisia)

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?