TERHI
TAVI

BIO

Syntymäpäivä: 18.11.1985

Lajitausta: baletti, telinevoimistelu, tankotanssi, ilma-akrobatia, käsilläseisonta, akrobatia.
Valmistun sirkusalan ammattilaiseksi vuoden 2023 aikana.

TAUSTA

Lapsena harrastin balettia ja telinevoimistelua. Aikuisiällä löysin tankotanssin, josta tuli heti oma juttuni. Etenin lajin parissa nopeasti. Aloin ohjaamaan, esiintymään ja kilpailemaan jo vuoden kuluttua harrastuksen aloittamisesta.

Muutaman vuoden kuluttua mukaan tuli ilma-akrobatia. Opettelin sitä itsenäisesti. Etenin sillä tavoin rengastrapetsin Suomen mestariksi asti.

Olin opettanut tankotanssia ja ilma-akrobatiaa jo n. 7 vuotta, kun päätin hankkia itselleni pätevyyden ammattiini ja hain Turun AMK:n Taideakatemian sirkuslinjalle.
Siellä kului viimeiset neljä vuotta.

Päälajeinani opiskelin ilma-akrobatiaa ja käsilläseisontaa. Opintoihini kuului myös kattavat akrobatian opinnot, sekä opettajan pedagogiset opinnot.

Opintojeni ohella ohjasin tankotanssi-, ilma-akrobatia ja sirkustunteja useissa eri paikoissa. Kokemusta ohjaajana minulle onkin kertynyt siis jo yli 10 vuotta.

Nyt olen palannut takaisin Tampereelle ja työelämään! Legend Trick Gymillä opetan mm. trikkauksen alkeita, akrobatiaa sekä tietysti ilma-akrobatiaa kankailla sekä aloittelijoille, että edistyneille.

TAVOITTEET OHJAANA

Mielestäni opettaminen on kutsumus ja olen tuntenut kutsumusta opettamiseen tankotanssiharrastukseni alkuajoista asti.

Kutsumuksen lisäksi tarvitaan luonnollisesti myös suuri määrä taitoa. Temppuja ja tekniikoita ja erilaisia progressioharjoituksia niihin pääsemiseksi. Kykyä pilkkoa kulloinkin opetettava liike tai liikesarja pieniin osiin, sekä selittää, että näyttää tai demonstroida se oppilaille siten, että erilaiset oppimisstrategiat omaavat oppilaat ymmärtävät asian.

Minulle on tärkeää huomioida jokainen oppilas henkilökohtaisesti jokaisella tunnillani ja tarjota jokaiselle oppilaalle oman tasonsa mukaisia harjoitteita tai variaatioita tunnilla harjoiteltavasta liikkeestä tai liikesarjasta. Tavoitteenani on saada luotua oppimisen iloa ja onnistumisen kokemuksia jokaiselle oppilaalle. Iloitsen ja innostun oppilaiden kanssa heidän onnistumisistaan ja rohkaisen ja tsemppaan heitä, mikäli he kokevat epäonnistumisia.

Turvallinen työympäristö ja työskentelytapa ovat minulle tärkeitä. Tunneillani pidän huolta, että välineet ovat asianmukaisesti ripustettu ja jokaisen välineen alla on alastulomatto. Korkean riskin temppuja harjoitellaan aina spottaajan avustuksella oikeaoppisella spottaustekniikalla.
Haluan olla oppilailleni turvallinen ja luotettava opettaja myöskin henkisellä tasolla. Olla helposti lähestyttävä ja esittää ohjeeni, sekä korjausehdotukset ystävällisesti, rohkaisevasti ja rakentavasti.

Lue vetämäni Aerial Silksin tuntikuvaus alta.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?