HELSINGIN TRIKKAUSKURSSIT

24.8. – 20.12.2020

”Missaat 100% tilanteista joihin et tartu!”

MITÄ TRIKKAUS ON?

Trikkaus (engl. Tricking) on näyttävä liikunnallinen laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja näyttävän kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä.

Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Katso TÄSTÄ mitä trikkaus on.

Lue mitä oppilaamme sanovat meistä

-LegendTrickillä on aina tosi hauskaa ja siellä on tosi paljon mukavia kavereita
-Potkutyynyihin potkiminen on Superhauskaa kun niistä kuuluu aina niin iso ääni kun potkaisee kovaa
-Trikkaus on paljon kivempaa kun Kilpatelinevoimistelu
-Voltit on huikeita kun tuntee että lentää, varsinkin korkeissa arabi-bäkeissä permannolla

Neo Kopakkala

7v trikkaaja

Ihan mahtava paikka! Tosi mukava treenata itselleen melko tuntematonta lajia kun treeneissä on aina niin hyvä ilmapiiri. Oon 3kk nyt käynyt ja oppinut sikana uusia siistejä temppuja, vahva suositus LegendTrick Gymille🔥

Nino ärling

22v

LISÄÄ ITSELUOTTAMUSTA

Opi kanssamme temppuja, joista et olisi uskaltanut unelmoida edes villeimmissä unelmissasi. Lähdemme liikkeelle aivan perusteista ja pidämme huolta että harrastajamme oppivat mahdollisimman turvallisesti ja nopeasti.

TYTÖILLE, POJILLE, NAISILLE JA MIEHILLE

Moni kuvittelee että trikkauksen voi aloittaa vain liikunnalliset nuoret. Se ei ole laisinkaan totta. Et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa taustaa aloittaaksesi. Tunneillemme ovat tervetulleita kaikki 7-77-vuotiaat sukupuolesta riippumatta.

SUOMEN SUOSITUINTA TRIKKAUS- JA AKROBATIAOPETUSTA

Ohjaajamme ovat kilpailleet, esiintyneet ja opettaneet trikkausta yli 20:ssä maassa ja edustavat Suomen ehdotonta huippua. LegendTrick Gym perusti Pohjoismaiden ensimmäisen trikkaussalin Tampereelle maaliskuussa 2019.

KURSSIN OHJAAJA JOHANNES
ANTTILA ON SUOMEN
TRIKKAUKSEN KÄRKINIMI