TULE

Meille Töihin!

Tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aikaista sekä kokopäiväistä työtä hyvässä porukassa. Riittää, että olet liikunnallinen, tykkäät toimia lasten kanssa ja olet kiinnostunut ohjaustyöstä!

Oletko positiivinen, luotettava ja ahkera tyyppi? Tule mukaan osaksi  Suomen johtavan trikkaustoimijan huippuporukkaa !

Sopisitko juuri sinä meille ohjaamaan?

Etsimme kaudelle 2023 – 2024 ohjaajia, jotka haluavat työskennellä LegendTrick Gymin tunteja ja / tai iltapäiväkerhoja vetäen. Tarjoamme joustavan työaikataulun, joka voi vaihdella 1 – 40h viikossa. Ohjattaviin tunteihin kuuluu trikkausta, akrobatiaa, parkouria, ja voimistelua – jos sinulla on kokemusta tai intohimoa näiltä alueilta, on se plussaa!

LegendTrick Gym on energinen ja innostava ympäristö, jossa voit kehittää ohjaustaitojasi ja saada arvokasta kokemusta. Työtehtäviisi kuuluu 7-15-vuotiaiden lapsien innostaminen liikkumaan ja auttaminen heidän taitojensa kehittämisessä. 

Trikkaustuntien ohjaamisen lisäksi etsimme iltapäiväkerhon ohjaajia Vehmaisten koululle. Työaika on 25 tuntia viikossa (arkisin klo 12-17), ja tehtäviin kuuluu lasten ohjausta, leikkien vetämistä ja läksyjen avustamista. Etsimme henkilöitä, joilla on innostunut ja vastuullinen asenne lasten kanssa työskentelyyn.

Iltapäiväkerhon ohjaajille tarjolla halutessaan myös 37,5h viikossa, mikäli pystyt ohjaamaan trikkaus- ja akrobatiatuntejamme iltaisin.

Haku alkaa 6.5.2023.
Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tule mukaan luomaan liikunnan iloa ja inspiroimaan muita!

Oletko kiinnostunut?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus &  CV osoitteeseen gym@legendtrick.com sekä yhden minuutin pituinen videoesittely itsestäsi WhatsAppissa numeroon 050 330 1542.

Mainitse hakemuksessasi oletko kiinnostunut tuntien ohjaamisesta, iltapäiväkerhon ohjaamisesta vai molemmista.

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?