TYKY-PÄIVÄ

Menoa ja meininkiä virkistyspäiville, tiimipäiväänne
palaverin huipennukseksi, osaksi konferenssia, asiakastapaamiseenne,
perhetapahtumaan tai vaikka osaksi pikkujouluja.

“Päästä irti stressistäsi ja tule liikkumaan kanssamme, kokeilemaan trikkausakrobatiaa ja ylittämään rajasi!”

MITÄ

Akrobatia ja trikkaus on yksi parhaista terapian muodoista. Kokeilemalla uusia asioita kehität itseluottamustasi, etkä varmasti ehdi miettimään työstressiä kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja voltteja tehdessä. Virkistyspäivässämme kehosi keskittyy ainoastaan selvittämään kehosi kanssa oikeat liikeyhdistelmät samalla kun aivosi työskentelevät päästämään irti sinua rajoittavista ajatuksista.

TYKY-päivämme harjoitukset on suunniteltu kehittämään pari- ja tiimityöskentelyä sekä parantamaan tiiminne kannustavaa ilmapiiriä. Päästä irti stressistäsi ja tule liikkumaan kanssamme, kokeilemaan akrobatiaa ja ylittämään rajasi!

LISÄINFO

Pyynnöstä TYKY-päivän sisältö voidaan muokata asiakkaan yrityksen, toiveiden, brändin tai tuotteiden mukaan. Varaa TYKY-päivä ohjelmamme virkistyspäiville, tiimipäiväänne palaverin huipennukseksi, osaksi konferenssia, asiakastapaamiseenne, perhetapahtumaan tai vaikka osaksi pikkujouluja. Ota yhteyttä: gym@legendtrick.com ja kysy tarjousta!

KENELLE SOPII

Yrityksille, organisaatioille, työryhmille, yhdistyksille.
Ryhmille, jotka haluavat menevää aktiviteettia.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita suoraan numeroon: +358 44 972 5238

(kaikki kentät pakollisia)

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?