VELLU
SAARELA

BIO

Syntymäpäivä: 18.10.1992
Aloittanut trikkauksen: Tammikuu 2005
2x Trikkauksen Euroopanmestari

Treenannut trikkausta jo yli 15 vuoden ajan, ja vieläkin rakastunut lajiin kuin nuori poika. Salaisuus? Jatkuva tyylin vaihtaminen, en koskaan jää jumiin vain yhteen tapaan trikata. Lajin vapaus, eri variaatiot sekä tasojen, rytmin, transitioiden ja muotojen vaihtelu on pitänyt intohimoni trikkaukseen niin korkeana vuosien ajan.

TAUSTA

Julkaistuani yhden kuuluisimmista trikkausvideoistani, “Vellu – Summer 2009” samplerin, ravistelin trikkausyhteisöä seuraavan kuuden vuoden ajan ländäämällä kymmeniä temppuja maailman ensimmäisenä ja minut tunnistettiin yhtenä maailman parhaista trikkaajista. Pääsin matkustamaan yli 100:aan kansainväliseen trikkaustapahtumaan ulkomaille kutsuvieraana kilpailemaan ja opettamaan workshoppeja.

TAVOITTEET OHJAANA

Vuodesta 2015 alkaen olen siirtänyt fokukseni trikkauksen kehittämiseen esittävän taiteen muotona, sekä suuremman kuvan selvittämiseen ja kehittämiseen; Mitä tarvitaan, jotta trikkaus voi kasvaa maailmanlaajuisesti sekä Suomessa positiiviseen suuntaan tulevaisuudessa. Töiden ja uramahdollisuuksien luominen muille trikkaajille on yksi harvoista asioista, jotka saavat minut tuntemaan itseni yhtä iloiseksi kuin trikkaus itsessään.

Tuntini

Trikkaus alkeet

Oletko aina halunnut olla notkea kuin ninja ja ketterä kuin kissa? Tule LegendTrickin alkeiskurssille niin olet askeleen lähempänä tavoitettasi! Alkeiskurssi sopii kaikenikäisille vasta-alkajille jotka haluavat oppia siistejä temppuja ja kehittää kehonsa liikeratoja. Aloitat täysin alusta ja opit matkallasi vahvemmaksi.

Trikkaus keskitaso

“Vahva pohja on avain menestykseen” Keskitason trikkauskurssi valmistaa sinut vaikeampia trikkejä ja komboja varten. Keskitymme erityisesti voimasi, notkeutesi ja lihasmuistisi kehitykseen. Jos trikkauksen perusteet ovat ja hallussa ja haluaisit siirtyä haastavampiin voltteihin, kierteisiin ja potkuihin, on tämä kurssi sinulle oikea paikka! Suosittelemme harjoittelua vähintään kahdesti viikossa.

Trikkaus edistyneet

“Buustaa itseluottamuksesi ja trikkisi seuraavalle tasolle!” Löydä oma tyylisi rakentaa liikesarjoja! Kurssilla saat lisää itsevarmuutta heittää temppuja ja liikesarjoja missä vain, milloin vain. Pidämme huolta että harrastajat saavat oman tasonsa mukaisia harjoitteita ja ohjaamme trikkaajat kehittymään kokonaisvaltaisesti oikeaan suuntaan turvallisesti ja nopeasti.

Trikkaus aikuiset jatko

“Valmiina seuraavaalle levelille” Suunnattu sinulle, jolla on jo hyvä pohjataso akrobatian parissa ja olet oppinut trikkauksen perusliikkeet. Me opetamme sinua liittämään temppusi sulavemmin yhteen ja tulemaan riittävän vahvaksi, räjähtäväksi & notkeaksi jotta voit jatkaa uusien temppujen oppimista. Nyt on aika saada haltuun koko paketti: Potkut, voltit ja kierteet.

Trikkauskerho 4-6v

On tärkeää oppia motorisia taitoja jo nuoresta iästä alkaen. Mitä enemmän liikut nuorena, sitä helpompaa elämäsi tulee olemaan myöhemmin. Meidän tavoitteemme on saada herätettyä lapsissa innostuksen kipinä urheiluun, samalla opettaen akrobatian ja trikkauksen perusteita.

Trikkaus 7-10v

Kurssi kaikille 7-10-vuotiaille, jotka haluavat aloittaa trikkauksen. Sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta liittyessäsi tälle tunnille. Aloitamme aivan perusteista, ja opit trikkauksen perusteita matkallasi vahvemmaksi ja notkeammaksi.

Aikuisten akrobatia alkeet / keskitaso

“Haluan oppia bäkin ja flikin. Ja ehkä paljon enemmän” Tunti aikuisille, joilla on hyvä taso perusakrobatiassa. Puolivoltti ja voltti eteen sujuvat jo ja itseluottamus & hallinta pää alaspäin mennessä on jo suhteellisen hyvällä tasolla.

Vapaaharjoittelu ohjaajan kanssa

Haluaisitko alkaa harjoittelemaan vapaavuoroilla, mutta et tiedä miten treenata yksin? Tai haluaisitko jonkun spottaavan bäkkäreitä / flikkejä sinulle? Vapaaharjoittelussa ohjaajan kanssa valmentajamme ovat käytettävissäsi koko kahden tunnin ajan. Olipa sitten kyse treenivinkeistä , ideoista treeniin tai spottauksesta; Tule vapaavuorolle ohjaajan kanssa!

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?