VELLU
SAARELA

BIO

Syntymäpäivä: 18.10.1992
Aloittanut trikkauksen: Tammikuu 2005
2x Trikkauksen Euroopanmestari

Treenannut trikkausta jo yli 15 vuoden ajan, ja vieläkin rakastunut lajiin kuin nuori poika. Salaisuus? Jatkuva tyylin vaihtaminen, en koskaan jää jumiin vain yhteen tapaan trikata. Lajin vapaus, eri variaatiot sekä tasojen, rytmin, transitioiden ja muotojen vaihtelu on pitänyt intohimoni trikkaukseen niin korkeana vuosien ajan.

TAUSTA

Julkaistuani yhden kuuluisimmista trikkausvideoistani, “Vellu – Summer 2009” samplerin, ravistelin trikkausyhteisöä seuraavan kuuden vuoden ajan ländäämällä kymmeniä temppuja maailman ensimmäisenä ja minut tunnistettiin yhtenä maailman parhaista trikkaajista. Pääsin matkustamaan yli 100:aan kansainväliseen trikkaustapahtumaan ulkomaille kutsuvieraana kilpailemaan ja opettamaan workshoppeja.

TAVOITTEET OHJAANA

Vuodesta 2015 alkaen olen siirtänyt fokukseni trikkauksen kehittämiseen esittävän taiteen muotona, sekä suuremman kuvan selvittämiseen ja kehittämiseen; Mitä tarvitaan, jotta trikkaus voi kasvaa maailmanlaajuisesti sekä Suomessa positiiviseen suuntaan tulevaisuudessa. Töiden ja uramahdollisuuksien luominen muille trikkaajille on yksi harvoista asioista, jotka saavat minut tuntemaan itseni yhtä iloiseksi kuin trikkaus itsessään.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?