KARINA
SAARELA

BIO

Syntymäpäivä: 14. maaliskuuta 1993

Olen ukrainalainen ja äidinkieleni on venäjä. Puhun myös hyvää englantia, hyvin saksaa ja vähän suomea. Opettaessani osaan näyttää temput & harjoitteet ja opastan sinut ylösalaiseen käsilläseisonnan maailmaan, perustason akrobatiaan, trikkauksen saloihin ja pidän huolta että sinusta tulee notkea.

TAUSTA

Taustani on urheilussa: 5 vuotta rytmistä voimistelua ja sen jälkeen 7 vuotta kilpa-akrobatiaa. Lapsena olin viiden parhaan rytmisten voimistelijan joukossa Ukrainassa. Olen moninkertainen Ukrainan mestari akrobatiassa ja ansaitsin tittelin: Master Of Sport Of Pair Acrobatics.

Olen valmistunut Cirque Du Soleilin sponsoroimasta, kansainvälisesti todella arvostetusta Kiovan varietee- ja Sirkustaiteen Akatemiasta: https://en.wikipedia.org/wiki/Kiev_Municipal_Academy_of_Variety_and_Circus_Arts, saanut tutkinnon sirkuksen esiintyjänä ja valmentajana. Esiinnyin ammattilaisena yli 10 vuotta ympäri maailmaa sirkus esiintyjänä erilaisissa tapahtumissa ja varietee teattereissa.
Valmentajana minulla on 6 vuoden kokemus ryhmien vetämisestä sekä yksityistunneista. Olen erikoistunut esitysten luomiseen ja akrobatian sovittamiseen ja koreografioimiseen esiintymisiä varten.

TAVOITTEET OHJAANA

Päätavoitteeni on johtaa tunteja ja varmistaa, että aiheita treenataan tarpeeksi kiinnostuneena ja innostuneena, jotta opiskelijat eivät kyllästy ja menetä motivaatiota. Tärkein vastuuni on suojella oppilaitani vammoilta, samalla pitäen huolta että jokainen heistä kehittyy.

Tuntini

Käsilläseisonta jatko

Käsilläseisonta tekee ylävartalostasi todella vahvan, parantaa tasapainoasi, verenkiertoa ja hengitystä. Tavoite on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi seistessäsi ylösalaisin käsilläsi, jotta voit siirtyä haastavampiin temppuihin ja aloittaa harjoittelun omatoimisesti kotona. Minimoidaksemme loukkaantumisriskin, teemme harjoitteita jotka vahvistavat niveliäsi.

Joogavenyttely

“Vahva pohja on avain menestykseen” Keskitason trikkauskurssi valmistaa sinut vaikeampia trikkejä ja komboja varten. Keskitymme erityisesti voimasi, notkeutesi ja lihasmuistisi kehitykseen. Jos trikkauksen perusteet ovat ja hallussa ja haluaisit siirtyä haastavampiin voltteihin, kierteisiin ja potkuihin, on tämä kurssi sinulle oikea paikka! Suosittelemme harjoittelua vähintään kahdesti viikossa.

Aikuisten akrobatia alkeet

Tunti aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan akrobatiaa turvallisesti ja tehokkaasti. Temppuja harjoitellaan “askel askeleelta” harjoitusmetodein, joita on helppo seurata. Erilaisia harjoitteita tekemällä jokainen löytää oman tasonsa sekä asiat joita korjata ennen kuin olet valmis etenemään seuraavalle tasolle.

Akrobatia alle 16v

7-16-vuotiaille lapsille ohjatut tunnit, joihin saa osallistua tasosta riippumatta. Täällä treenaavat yhdessä oppilaamme “Trikkaus – alkeista” sekä “trikkaus – edistyneistä”. Vahva pohja akrobatian perusteissa on äärimmäisen tärkeää myös trikkaajille. Tällä tunnilla käyminen vahvistaa keskivartaloasi ja tekee sinusta mestarin.

Trikkaus alkeet

Oletko aina halunnut olla notkea kuin ninja ja ketterä kuin kissa? Tule LegendTrickin alkeiskurssille niin olet askeleen lähempänä tavoitettasi! Alkeiskurssi sopii kaikenikäisille vasta-alkajille jotka haluavat oppia siistejä temppuja ja kehittää kehonsa liikeratoja. Aloitat täysin alusta ja opit matkallasi vahvemmaksi.

Trikkaus keskitaso

Keskitason trikkauskurssi valmistaa sinut vaikeampia trikkejä ja komboja varten. Keskitymme erityisesti voimasi, notkeutesi ja lihasmuistisi kehitykseen. Jos trikkauksen perusteet ovat ja hallussa ja haluaisit siirtyä haastavampiin voltteihin, kierteisiin ja potkuihin, on tämä kurssi sinulle oikea paikka! Suosittelemme harjoittelua vähintään kahdesti viikossa.

Trikkaus 7-10v

Kurssi kaikille 7-10-vuotiaille, jotka haluavat aloittaa trikkauksen. Sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta liittyessäsi tälle tunnille. Aloitamme aivan perusteista, ja opit trikkauksen perusteita matkallasi vahvemmaksi ja notkeammaksi.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?