KARINA
SAARELA

BIO

Syntymäpäivä: 14. maaliskuuta 1993

Olen ukrainalainen ja äidinkieleni on venäjä. Puhun myös hyvää englantia, hyvin saksaa ja vähän suomea. Opettaessani osaan näyttää temput & harjoitteet ja opastan sinut ylösalaiseen käsilläseisonnan maailmaan, perustason akrobatiaan, trikkauksen saloihin ja pidän huolta että sinusta tulee notkea.

TAUSTA

Taustani on urheilussa: 5 vuotta rytmistä voimistelua ja sen jälkeen 7 vuotta kilpa-akrobatiaa. Lapsena olin viiden parhaan rytmisten voimistelijan joukossa Ukrainassa. Olen moninkertainen Ukrainan mestari akrobatiassa ja ansaitsin tittelin: Master Of Sport Of Pair Acrobatics.

Olen valmistunut Cirque Du Soleilin sponsoroimasta, kansainvälisesti todella arvostetusta Kiovan varietee- ja Sirkustaiteen Akatemiasta: https://en.wikipedia.org/wiki/Kiev_Municipal_Academy_of_Variety_and_Circus_Arts, saanut tutkinnon sirkuksen esiintyjänä ja valmentajana. Esiinnyin ammattilaisena yli 10 vuotta ympäri maailmaa sirkus esiintyjänä erilaisissa tapahtumissa ja varietee teattereissa.
Valmentajana minulla on 6 vuoden kokemus ryhmien vetämisestä sekä yksityistunneista. Olen erikoistunut esitysten luomiseen ja akrobatian sovittamiseen ja koreografioimiseen esiintymisiä varten.

TAVOITTEET OHJAANA

Päätavoitteeni on johtaa tunteja ja varmistaa, että aiheita treenataan tarpeeksi kiinnostuneena ja innostuneena, jotta opiskelijat eivät kyllästy ja menetä motivaatiota. Tärkein vastuuni on suojella oppilaitani vammoilta, samalla pitäen huolta että jokainen heistä kehittyy.

Tuntini

Klikkaa tuntia nähdäksesi tuntisisällön.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?