EDVIN
LIUKKO

BIO

Syntymäpäivä: 5.10.2002
Aloittanut trikkauksen 2014.

 

TAUSTA

Olen nuoresta pojasta lähtien ollut kiinnostunut kaikenlaisista temppuiluun ja voltteihin liittyvistä lajeista. Kiinnostus alkoi pihatrampoliinilla, joka innosti aloittamaan telinevoimistelun. Telinevoimistelu siirtyi kuitenkin nopeasti taka-alalle, kun aloitin sirkuskoulun Sorin Sirkuksella. Sirkus tempaisi minut heti mukaansa ja halu, sekä motivaatio päästä ammattilaiseksi alalla kasvoi. Sirkuksen ohella harrastin myös trikkausta Vellun oppipoikana vuodesta 2014 lähtien.

Etenin sirkuksessa laajasta oppimäärästä esiintyvään ryhmään, jossa päälajikseni muodostui vipulauta. Esiintyvissä harjoittelu vei kaiken ajan muista harrastuksista, jolloin trikkauksen aktiivinen treenaus jäi joksikin aikaa tauolle. Koen saavuttaneeni tavoitteita sirkuksessa, joista haaveilin pitkään, ja vaikka sirkuksesta ei ammattia tullut, jäi sieltä hyvä määrä oppeja ja kokemusta tulevaisuutta varten.

Sirkuksesta lähdettyäni vuonna 2020, aloin taas vähitellen kiinnostua akrobatiasta, parkourista sekä trikkauksesta ja siitä lähtien olen pyrkinyt treenaamaan entistä lujempaa. Tällä hetkellä opiskelen oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistossa, tavoitellen loppuelämän ammattia liikunta-alalla, tehden koulun vierellä työtä, josta nautin. Ohjaan Legendtrick Gymillä mm. trikkaus level 2 & 3 tunteja.

TAVOITTEET OHJAANA

Olen aina pitänyt opettamisesta, oli kyse sitten vinkkien antamisesta kaverille pihatrampalla, tai nykyisessä työssäni LTG:llä. Nautin siitä molemminpuolisesta onnistumisen tunteesta, kun opetettava onnistuu opettamassani tempussa. Mielestäni avain hyvään ohjaamiseen on ohjaajan oma motivaatio ja intohimo, sekä tieto ja kokemus kyseisestä lajista. Haluan puskea oppilaitani eteenpäin heidän haaveissaan ja tavoitteissaan, sekä antaa heille mahdollisuuden saavuttaa sen, mihin ikinä he tähtäävätkään trikkauksen saralla.

Otan kaikki oppilaat huomioon yksilöinä, ja pyrin aina antamaan parasta mahdollista opetusta, tukea ja tsemppiä oppilailleni. Olen rento ja helposti lähestyttävä. Oppilaideni ei ikinä tarvitse aristella avun pyytämistä. Minun tunneillani ei myöskään tarvitse jännittää, eikä pelätä epäonnistumisia, sillä mielestäni epäonnistuminen on tärkeä osa oppimisprosessia. Haluan pitää tuntini ja oppimisympäristön mahdollisimman turvallisena ja pidän huolen, että ilmapiiri pysyy joka tunnilla rentona ja motivoivana.

 

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?