YKSITYIS­OPETUS

Nopein tie kehitykseen.

”Missaat 100% tilanteista joihin et tartu!”

YKSITYISTUNNIT

LegendTrick Gym tarjoaa trikkaus- ja akrobatia yksityistunteja kaikille kiinnostuneille aiemmasta laji- tai liikuntakokemuksesta riippumatta. Yksityistunti toteutetaan toiveidesi mukaisesti. Haluatko vinkkejä flikin, bäkin tai perhosen opetteluun? Apua kuinka jatkaa trikkaustreenejä itsenäisesti kotona? Muutama näyttävä trikkaustemppu osana kisakoreografiaa saattaa ratkaista voiton omassa lajissasi. Yksityistunnit ovat paras keino sukeltaa nopeasti trikkauksen ja akrobatian saloihin huipputason ohjaajiemme kanssa.

MITÄ

Tutustuminen trikkauksen, akrobatian, käsilläseisonnan tai notkeusvenyttelyn perusteisiin (sopii uusille lajista kiinnostuneille)
Harrasteryhmissä opittujen taitojen kertaus (sopii LegendTrickin harrastajille)
Kierteet ja voltit (sopii pidempään lajia harrastaneille tai muiden lajien urheilijoille)
Käsilläseisonta tekniikan korjaus

HINTA

Tunnin teemasta ja tavoitteista sovitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Yksityistunnin kesto on 1h ja hinta 59€ / 1kpl tai 200€ / 4kpl.

Vellu Saarelan yksäri hinnasto:

1h / 75€ TAI 4h / 275€

Hinnat sisältävät ALVin. Kysy lisää ja varaa heti oma tuntisi gym(at)legendtrick.com tai 044 972 5238.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?