LIIKUNTA­SEUROILLE

Tunnit voidaan räätälöidä seurallenne niin, että ne ovat
mahdollisimman hyödyllisiä juuri teidän lajillenne.

“Trikkaus ja akrobatia oheisharjoitteluna parantaa suoritusta lajissa kuin lajissa”

MITÄ

Kaipaako lajiharjoittelu oheistoimintaa? Olisiko lajissanne hyötyä räjähtävyydestä ja terävistä liikkeistä? Järjestämme liikuntaseuroille kaiken tasoisia akrobatiaan ja trikkaukseen keskittyviä oheisharjoittelutunteja. Tunnilla käymme läpi perusakrobatiaa ja erilaisia hyppyliikkeitä, joissa korostuu kehon kokonaisvaltainen hyödyntäminen. Harjoitteet kehittävät mm. räjähtävyyttä, koordinaatiokykyä, venyvyyttä, tasapainoa, nopeutta ja liikkuvuutta

Suurin osa asiakkaistamme on tanssijoita, voimistelijoita, sirkustaiteilijoita ja vikeltäjiä, mutta trikkauksesta ja akrobatiasta hyötyy minkä tahansa lajin harrastaja. Treenaamalla yhdessä kanssamme teette urheilijoistanne vahvempia, itsevarmempia ja valmiimpia haasteisiin.

Kokeneet ohjaajamme kykenevät muokkaamaan paikan päällä workshopin tasoa ryhmän taitotason mukaan. Tunnit voidaan räätälöidä seurallenne niin, että ne ovat mahdollisimman hyödyllisiä juuri teidän lajillenne. Koko kausi tai irtotunnit, kaikki onnistuu.

LISÄINFO

KYSY LISÄÄ JA VARAA TUNTISI.

Hinta: 89€ / 1h / max 8 hlö (sisältää ohjauksen + salin vuokran)

Extra henkilöt 10€ per hlö

Voimme myös järjestää pidempiä 1-8 tunnin workshop päiviä 4-50 henkilölle.

KENELLE SOPII

Oheisharjoitteluna: Voimisteluseurat, tanssisalit ja tanssiseurat, sirkuskoulut, taistelulaji seurat, jalkapalloseurat, jääkiekkoseurat ja kaikki muut liikuntaseurat.
Joukkueille, koko seuralle, kilparyhmille tai treeni porukalle.
Valmentajille jotka haluavat ryhmälleen lisää räjähtävyyttä, terävyyttä, voimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai soita suoraan numeroon: +358 44 972 5238

(kaikki kentät pakollisia)

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?