Ryhmäliikunta
tunnit – Kuntosali

TOIMINNALLINEN KAHVAKUULA

Kahvakuula on toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa vahvistetaan lihaskuntoa, tasapainoa, koordinaatiota sekä kehonhallintaa. Tunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla!

Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista ja lyhyestä venyttelystä. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askellusta tai koreografiaa.

Harjoitteet tehdään kahvakuulilla, joista jokainen voi valita itselleen sopivan oman kuntonsa ja tavoitteidensa mukaan.

Kahvakuulaharjoittelu sopii niin miehille kuin naisillekin kuntotasoon katsomatta.

KIERTOHARJOITTELU & KIINTEYTYS

Monipuolinen kiertoharjoittelu koko vartalolle.

Kiertoharjoittelu kehittää kestävyyttä sekä lihaskuntoa samalla kiinteyttäen kroppaasi.

Apuvälineinä käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi vaihtelevasti kahvakuulaa sekä että painoja. Soveltuu hyvin myös miehille.

VOIMAHARJOITTELUN PERUSTEET

Voimaharjoittelulla tarkoitetaan suunnitelmallista harjoittelua, joka etenee lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä kehittävästä harjoittelusta kohti lajin vaatimusten mukaista maksimi- ja nopeusvoimaharjoittelua. Oikein suunniteltu ja toteutettu voima- ja lihaskuntoharjoittelu toimii kehon hahmottamisen, lihaskoordinaation ja aktiivisen liikkuvuuden harjoittamisen keinona.

Levytankoharjoittelussa tulosten paraneminen tapahtuu voiman ja nostotekniikan kehittymisen myötä. Oikeat nostotekniikat korostuvat, kun nostetaan suuria kuormia tai tehdään maksimaalista tehoa vaativia nopeusvoimasuorituksia.

ILMOITTAUTUMINEN

lmoittaudu aina haluamallesi tunnille Avoinna24 palvelussa allaolevasta linkistä.

Tämän jälkeen voit ostaa netistä etukäteen kerta- tai 10x-lipun. Halutessasi lipun voi ostaa myös salin vastaanotosta treeneihin tullessa. 

Kevätkauden aikataulu voimassa: 8.1. – 19.5.2024

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?