MiLLA
PEIJARI

BIO

Syntynyt: 26.7.1992
Lajit: Käsilläseisonta, notkeusakrobatia, vanne, ilma-akrobatia, tulen pyöritys

Aloitin sirkus harrastuksen vuonna 2000 Sorin Sirkuksessa Tampereella, 8 vuoden ikäisenä.
Nyt 20 vuotta myöhemmin lukemattomia kokemuksia rikkaampana, olen esiintynyt isoissa tapahtumissa, varietee-teattereissa ja luksushotelleissa ympäri maailmaa.

2012 osallistuin Talent Suomi kilpailuun yhdessä duo parini Pinja Seppälän kanssa. Pääsimme finaaliin, ja ohjelman tuoma näkyvyys avasi ovet sirkusartistin uralle.
2013 lähdimme Turkkiin show produktioon kolmeksi kuukaudeksi esiintymään.
Sirkusharrastus vaihtui ammatiksi.

TAUSTA

Vuosien mittaan on tullut nähtyä monta manteretta ja monta esiintymislavaa.
– Show produktio casinolla Renossa, Nevadassa
-Saksassa varietee teatterit tuli tutuksi monessa eri kaupungissa
– Esityksiä isoissa tapahtumissa ympäri maailmaa; Brasilia, Intia, Egypti, Qatar, Azerbaijan, Turkmenistan, Arabiemiraatit, Puola, viikko risteilylaivalla…
– Ja tietty keikkoja ympäri Suomea!

MITÄ VIELLÄ?

Esiintymisen lisäksi olen viime vuosina opettanut käsilläseisontaa, notkeusakrobatiaa, vannetta ja ilma-akrobatiaa Suomessa.
Olen löytänyt ohjaajan työstä vaihtelua sekä uutta ja erilaista iloa esiintymiseen verrattuna. On palkitsevaa nähdä oppimisen ilo muissa ihmisissä. Ohjaajana olen tarkka oikean tekniikan oppimisesta. Asenteeni työssä on kannustava ja innostunut.

Tuntini

Klikkaa tuntia nähdäksesi tuntisisällön.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?