ALEKSI
RANTA

BIO

Syntymäpäivä: 11.01.1996
Aloittanut trikkauksen: Kevät 2011

Trikkaus on ollut isoimpana intohimonani siitä asti kuin aloitin lajin. Olen myös opettanut trikkausta
keikkatyönnä ja välillä päätoimisena työnnä 2014 vuodesta lähtien. Potkut ovat olleet aina minulle luonnollisempia
ja helpompia oppia kuin voltit, jonka takia olen viimeiset vuodet keskittynyt oppimaan voltteja ja kierteitä saadakseni tasapainoisemman tyylin.

TAUSTA

Aloitin 7-vuotiaana Taekwondon ja harrastelin sitä noin 10 vuotta, lisäksi olen harrastanut trampoliinivoimistelua ja voimistelua. Olen opiskellut Varalassa liikuntaneuvojaksi ja ohjannut paljon myös parkouria. Olen kilpaillut ja hakenut kokemusta runsaasti ulkomaan trikkaustapahtumista ja esiintynyt ulkomailla yhdessä LegendTrick Enterainmentin kanssa, mm. Qatarissa FC Barcelonan ystävyysottelun avajaisnumerona.

TAVOITTEET OHJAANA

Tavoitteeni ohjaajana on auttaa harrastajaa kehittymään trikkaajana ja löytämään maailman hienoin laji, joka haastaa ja kehittää fyysisesti ja henkisesti vuodesta toiseen ja myös jakamaan omaa innostusta lajia kohtaan.

Tuntini

Trikkaus alkeet

Oletko aina halunnut olla notkea kuin ninja ja ketterä kuin kissa? Tule LegendTrickin alkeiskurssille niin olet askeleen lähempänä tavoitettasi! Alkeiskurssi sopii kaikenikäisille vasta-alkajille jotka haluavat oppia siistejä temppuja ja kehittää kehonsa liikeratoja. Aloitat täysin alusta ja opit matkallasi vahvemmaksi.

Parkour / Freerun

Parkour tunnilla opit parkourin ja freerunningin perusteet. Keskitymme vahvasti erilaisiin vaultteihin eli ylityksiin, alastuloihin & rolleihin ja voltteihin korokkeelta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Tule pitämään hauskaa soveltamalla jo opittuja taitoja tai opettelemalla parkourin perusteita aivan alusta alkaen. Tunti soveltuu parhaiten 8-14-vuotiaille.

Aikuisakrobatia – alkeet / keskitaso

Tunneilla keskitytään voltti ja puolivolttitekniikan kehittämiseen molempiin suuntiin. Tärkeimpänä tavoitteena on vahvistaa keskivartaloa, saada lisää räjähtävyyttä ja akrobatian tärkeimpiä perusteita yhä paremmin haltuun, jotta päästään siirtymään kuuluisiin “flik-flak sarjoihin”.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?