JESSE
HUKKANEN

BIO

Syntymäpäivä: 28.11.2001
Aloittanut trikkauksen: Syksy 2019

Rakastan trikkausta! Olen harrastanut sitä aktiivisesti kaksi vuotta. Olen myös ohjannut trikkausta ja trampoliinitunteja. Voltti- ja kierretemput ovat minulle luontaisimpia koska olen tehnyt niitä todella paljon trampoliinilla, mutta potkut kiehtovat minua myös erittäin paljon.

TAUSTA

Aloitin voltteilu urani trampoliinilla vuonna 2013. Harrastin sitä erittäin korkealla tasolla noin 7 vuotta. Siirryin trikkaukseen trampoliinista koska minua alkoi pelottaa ne nelois- ja viitoisvoltit ja kierteet mitä minun täytyi trampoliinilla tehdä, jotta se olisi minulle ”hienoa”. Trampoliinilla ei arvosteta kuinka hienosti tai näyttävästi jokin temppu tehdään (toisin kuin trikkauksessa), joten ainut tapa parantaa itseäsi trampoliinilla on tehdä haastavampi temppu.
Rakastan trikkausta juuri tästä syystä. Ei ole väliä kuinka helppo liike on kyseessä, voi siitä tehdä näyttävän ja siispä arvostettavan.

TAVOITTEET OHJAANA

Tavoitteeni ohjaajana on saada harrastaja innostumaan trikkauksessa ja kehittymään siinä sitä kautta nopeasti. Tavoitteeni on myös kehittää harrastajan fyysistä kuntoa ja notkeutta, jotka auttavat lajissa, kuin myös muussa jaksamisessa, merkittävästi.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?