Tarjoukset voimassa vain 24. – 26.11.2023

NYT KANNATTAA OLLA NOPEA, NÄMÄ VIEDÄÄN KÄSISTÄ!

AIKAA JÄLJELLÄ

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Toinen(t)

HUOM SUPERDDIILI! Tämä kortti voimassa vain 23.12.2023 asti.


HUOM VUOSILIPUT !
12kk ovat voimassa tasan 12kk ostopäivästä saakka. Jos sinulla on voimassaoleva vuosikortti, alkaa uusi tarjoushinta ja sopimus heti nykyisen vuosikorttisi loppumisen jälkeen.

Vuoden aikana tulee muutamia viikkoja (hiihtoloma, syysloma ja talviloma) jolloin tunnit ovat tauolla ja sali kiinni, mutta tämä ei vaikuta kortin voimassaoloon tai hintaan.

HUOM PERUUTUKSET ! Vuosijäsenyyden voi peruuttaa vain painavasta syystä (pysyvä muutto pois paikkakunnalta, parantumaton liikuntakykyä heikentävä sairaus). Vuosikortin voi jäädyttää lääkärintodistusta vastaan. Jäädytyksen ajan laskutus jatkuu normaalisti, mutta kortin loppuun lisätään sairausloman verran lisää voimassaolopäiviä.

HUOM RAKKAAT ASIAKKAAT ! Jos sinulla on voimassa oleva vuosikortti, voit silti lunastaa tarjouksen. Korttisi voimassaoloaika päivittyy 12 – 24kk nykyisen vuosikorttisi päätöspäivästä lähtien.

HUOM ENSIKERTALAISET ! Jos ostatte sarjakortin tai vuosilipun, lisätkää ostoskoriin myös LegendTrick Gymin kulkukortti (5€).

KATSO TARKEMMAT SOPIMUSEHDOT TÄÄLTÄ: https://avoinna24.fi/vellusta/tos

Jos sinulla on kysymyksiä BLACK FRIDAY tarjouksiimme liittyen, tavoitat meidät puhelimitse, whatsappissa tai sähköpostitse:

+35844 972 5238
gym@legendtrick.com

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?