EVELIINA
KETKO

BIO

Syntymäpäivä:14.09.1993
Aloitti trikkauksen: syksyllä 2018

Trikkaus on paras harrastus, mitä olen koskaan kokeillut! Trikkauksen löysin ihan sattumalta tanssiharrastuksen kautta, kun Wippe kävi vetämässä tanssiryhmällemme tunnin. Sen jälkeen olen harrastanut trikkausta parhaimmillaan lähes 10 tuntia viikossa. Trikkaus on kyllä ihan se mun juttu, koska olen aina tykännyt vauhdista ja temppuilusta.

Ammatiltani olen lastenhoitaja ja olen työskennellyt eri ikäisten lasten kanssa ja ohjannut erilaisia tuokioita musiikista liikuntaan ja retkiin.

LegendTrickillä olen ohjannut syksystä 2019 3-6 vuotiaiden lasten tunteja.

TAUSTA

Aloitin tanssin 3-vuotiaana ja jatkoin tanssiharrastuksen parissa aina jouluun 2019 asti eri tanssilajeja vaihdellen. Olen ollut myös showtanssin ja streettanssin kisajoukkueissa kolme vuotta. Lapsuudessa ja nuoruudessa olen harrastanut mm. yleisurheilua, suunnistusta, telinevoimistelua, lentopalloa, jääkiekkoa sekä purjehdusta. Liikunta on ollut aina lähellä sydäntäni ja tulee aina olemaan.

Trampoliinilla olen teini-ikäisenä opetellut itse voltteja ja muita temppuja ja nyt olen vihdoin päässyt hyödyntämään niitäkin taitoja ja päässyt löytämään itsestäni ihan uusia taitoja kokonaisvaltaisesti.

TAVOITTEET OHJAANA

Tavoitteeni on innostaa oppilaita trikkaamaan ja liikkumaan yhdessä leikkien ja toiset huomioon ottaen. Haluan edistää jokaisen hyvinvointia ja tarjota kehittävää ja haastavaa tekemistä hauskanpitoa ja jokaisen omaa lähtötasoa unohtamatta. Haluan kannustaa oppilaita ylittämään itsensä ja kehittymään hyvällä fiiliksellä.

Tuntini

Klikkaa tuntia nähdäksesi tuntisisällön.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?