Peruttu 2023

Huippusuosittu LegendTrick Gymin trikkaus kesäleiri tänäkin vuonna myös Helsingissä!

”Vietä hauskat päivät trikaten kivan porukan kanssa!”

FIILIKSIÄ TAMPEREEN TRIKKAUSLEIRILTÄ

Huom. Leiri peruttu

MITÄ

Järjestämme 26.6. – 30.6.2023 suuren suosion trikkausleirimme Skillz Gymillä, Helsingissä! Leirimaksuun sisältyy lämmin lounas & välipala ja olet lämpimästi tervetullut leirille riippumatta siitä onko sinulla aikaisempaa kokemusta lajista.

Siistejä temppuja ja luovaa liikkumista. Hauskanpitoa, itseluottamuksen kehittämistä ja uuden oppimista. Leirille ovat lämpimästi tervetulleita kaikki 7-13-vuotiaat trikkauksesta ja temppuilusta kiinnostuneet, aikaisemmasta taitotasosta riippumatta.

Lapsenne liikkuu turvallisessa ja motivoivassa ympäristössä kokeneiden ja koulutettujen ohjaajiemme opastamana.

Leirin pääpaino on trikkauksessa (yhdistelmä taistelulajien hyppypotkuja, voimistelun voltteja ja breakdancen maaliikkeitä), mutta treeneissä pääsee tutustumaan myös perusakrobatiaan, trampoliinivoimisteluun, parkouriin ja monipuoliseen liikuntaan! Takaamme että lapsenne liikuntataidot kehittyvät ja hän viettää viihtyisät & aktiiviset viisi päivää kanssamme.

SUUNTAA ANTAVA AIKATAULU

8:30 – 9:00 Saapuminen paikalle, jutustelua ja omien eväiden syömistä
9:00 Ohjelma alkaa (trikkausta, tutustumista, leikkejä)
12:00 – 12:45 lounas
12:45 – 14:00 Ulkoilu, parkouria / trikkausta ja pihapelejä (sään salliessa)
14:00 – 15:00 Pelejä ja kisailua
15:00 – 15:15 Välipala
15:15 – 16:00 Valvottua vapaa-aikaa, bäkkien ja flikkien spottausta yms.
16:00 – 16:30 Lautapelejä, askartelua, trikkausta ja liukuva lähtö

MILLOIN?

ma 26.6. – pe 30.6.2023

HINTA – HUOM. LEIRI PERUTTU

 

Trikkaus kesäleiri Helsingissä / 279€
Early Bird hinta, jos ostat 14.4. mennessä / 249€

ALLERGIAT: Lähetä meille viesti lapsesi allergiasta whatsappissa: +358 449 725 238 tai sähköpostitse: gym(at)legendtrick.com

Leirin järjestää Trikkaus ry ja LegendTrick Gym yhteistyössä.

Voima, venyvyys ja itseluottamus

Tasapaino, koordinaatio ja kärsivällisyys

Nopeus, liikkuvuus ja mielenlujuus

Leirin ilmoittautumisehdot 

Mikäli leirien järjestäminen suunniteltuina päivämäärinä ei onnistu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, palautetaan leirimaksu täysimääräisenä. Ilmoitus leirin peruutuksesta tulee viimeistään 7 vrk ennen leirin alkua.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen verkkokaupassa.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen gym(at)legendtrick.com
– Mikäli perutte leirin muusta syystä vähintään 2vk ennen leirin alkua, palautetaan leirimaksusta 85%.
– Mikäli perutte leirin muusta syystä alle 2vk ennen leirin alkua, palautetaan leirimaksusta 50%

Jokaisella leirillämme  on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen leirin alkamista. Mikäli leiriin ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan täysimääräisenä. 

Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.

Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä ja allekirjoitettuna säännöt & vastuuvapautuslomake: https://gym.legendtrick.com/kayttosaannot-ja-vastuuvapautuslomake/

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu leirille omasta tahdostaan.

Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin gym@legendtrick.com ja pääset varasijoille.

Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio.

Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille sähköpostitse gym(at)legendtrick.com mikäli haluatte että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?