Opi-bäkki
kurssi

Nopea ja turvallinen tapa oppia bäkki.

”Missaat 100% tilanteista joihin et tartu!”

OPI BÄKKI- kurssi Kevät 2021

Kurssilla keskitytään taaksepäinvoltin ja siihen valmistavien treenien harjoitteluun.

MILLOIN?

Keväällä 2021

Kurssi 1:
16v+ / INFO TULOSSA PIAN

Kurssi 2:
7-15v / 8 treenikertaa 28.3. – 16.5. / Lauantaisin klo 13:10 – 14:10

HINTA

Kurssin hinta 120€, vuosijäsenillemme 80€. 

Mikäli haluat ensin kokeilla tuntia, voit ostaa ensimmäisellä kerralla ”kurssit – kertalipun”. Jos haluat jatkaa kurssilla, vähennetään kertalipun hinta loppukurssista.

”Bro, unreal we are so amazed how awesome trainers you are, just wow.  With you I feel it’s actually possible, thank you for that.”

– Private backflip class student Oskars Zapackis, 26 years, Founder MyEMS Oy

”Salin puitteet bäkin oppimiseen on parhaat mahdolliset. Ei haittaa, vaikkei olisi bäkkiä koskaan aiemmin koittanut, sillä ohjaajat osaavat opettaa tempun turvallisesti ihan alkeista asti. Ekat yritykset saattaa vähän jännittää mutta onnistumisen fiilis on lopulta sen arvoista!”

– Sanna, 24v

Bäkin oppiminen vaatii harjoituskertoja, hyvää ohjausta ja turvallista paikkaa treenata. LegendTrick Gym mahdollistaa nämä kaikki ja ohjaajien ammattitaito, innostava asenne sekä intohimo lajia kohtaan näkyy jokaisessa treenikerrassa

-Niilo, our amazing student, 26v

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?