Tricking Beginners

“Believe in yourself – First step of building confidence”

Course Info

Monday 17:30 & Friday 19:00

Course suitable for absolute beginners for all ages wishing to improve their body movements, and learn stunt tricks from movies. You don’t need to be flexible or have prior learning to start this class. You will start from the beginning and learn whilst becoming stronger and more supple. After this course it will be easier for you to adapt in any sport and dance. You will learn to avoid injuries during falls or occasional unnatural movements, techniques for bettering your basic acro-movements, proper warm-up and work out.

Tricks you learn on this course:

  • Basic acrobatics (rolls, handstand, cartwheels, roundoff)
  • Round & Hook kick
  • Tornado kick
  • Butterfly kick
  • Scoot
  • Blaster & Compasso
  • Frontsweep & Backsweep
  • Fronthandspring
  • Frontflip
  • Sideflip

And much more.

 

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!❣
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa.😍💖 Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Awesome place and atmosphere, world class equipment and one of the best floors I ever was on, great team, honest, inspiring and hardworking, amazing place to get introduced into different aspects of movement and physical practice, various classes and opportunities for young and adults. definitely recommend a visit. salute to vellu and LegendTrick gym team.

Slobos Reality

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?