TRIKKAUS
LAKKO-
LEIRI

Tampereen koulut suljetaan opettajien lakon vuoksi 3. – 9.5.
Jääkö lapsesi kotiin vailla tekemistä ja huolenpitoa?

”Vietä hauskat päivät trikaten kivan porukan kanssa!”

FIILIKSIÄ TRIKKAUSLEIRILTÄ

MITÄ

Tampereen koulut suljetaan opettajien lakon vuoksi 3. – 9.5. Jääkö lapsesi kotiin vailla tekemistä ja huolenpitoa?

Ei hätää, LegendTrick Gym järjestää tarpeen tullen pikapikaa ti 3.5. – pe 6.5. trikkausleirin klo 8:00 – 16:30 välillä.

Tuo lapsesi LegendTrickille koko päiväksi trikkaamaan, harjoittelemaan siistejä temppuja taitavien ohjaajiemme johdolla, pitämään hauskaa ja tutustumaan uusiin kavereihin.

Jos lakko perutaan, saat rahasi takaisin täysimääräisenä kaikilta perutuilta leiripäiviltä. 

Haluaisitko osallistua vain 1-3 päivälle? Lähetä email, whatsapp viesti tai soita ja sovitaan asiasta: +35844 972 5238 / gym(at)legendtrick.com

KENELLE

Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-14-vuotiaat trikkauksesta ja temppuilusta kiinnostuneet, aikaisemmasta taitotasosta riippumatta. Trikkausleirin maksuun sisältyy aamiainen, lounas ja välipala.

MILLOIN?

TRIKKAUS LAKKOLEIRI / ti 3.5. – pe 6.5.
klo 8:00 – 16:30

MISSÄ?

Legendtrick Gym, Peltokatu 8 C Tampere.

HINTA

HINTA: 195€ / 4 päivää
ATERIAT: Aamiainen, lounas, välipala
AIKA: Klo 8:00 – 16:30
IKÄ: 7-14-vuotiaat

ALLERGIAT: Lähetä meille tieto whatsappissa tai tekstiviestillä: +358 44 972 5238

Leirit järjestää Trikkaus ry ja LegendTrick Gym yhteistyössä.

ILMOITTAUDU & VARAA PAIKKA OSTAMALLA LIPPU TÄÄLTÄ:

Leirin ilmoittautumisehdot

  1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen joko verkkokaupassa tai LegendTrick Gymin kassalla.
  2. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen gym(at)legendtrick.com
  3. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen leirin alkamista. Mikäli leiriin ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta maanantaina 2.5. klo 18:00 ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin leirimaksu palautetaan täysimääräisenä.
  4. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.
  5. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä ja allekirjoitettuna säännöt & vastuuvapautuslomake: https://gym.legendtrick.com/kayttosaannot-ja-vastuuvapautuslomake/
  6. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu leirille omasta tahdostaan.
  7. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin gym@legendtrick.com ja pääset varasijoille.
  8. Ota meihin yhteyttä whatsappissa tai tekstiviestillä: 044 972 5238 mikäli lapsellasi on allergioita / erikoisruokavalio.
  9. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille sähköpostitse gym(at)legendtrick.com mikäli haluatte että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?