LEGEND TRICK

KESÄ
2023

 

Millainen treenaaja olen?

HALU OPPIA

Realistiset tavoitteet, onnistumisista iloitseminen ja pitkäjänteinen harjoittelu tuottaa parhaat tulokset !

Suosittelemme harrastajiamme harjoittelemaan ohjattujen tuntien lisäksi myös omatoimisesti vapaaharjoitteluvuoroilla ja ulkona kesälaitumilla vähintään kerran viikossa.

10x kortti / Kesä 2023

Harjoittelemalla kerran viikossa opit trikkauksen / akrobatian perusteita ja pidät hauskaa liikkuen. Kehitystahtisi on hidas, mutta sinulla on varmasti hauskaa ja arkesi on pirteämpää.

Tällä sarjakortilla ei haittaa mikäli olet lomareissuilla joitain viikkoja kesällä. Toisella viikolla voit treenata useamman kerran viikossa tai vaikka 2h peräkkäin, jotta saat kaikki treenisi käytettyä 13.8. mennessä !

Rajaton - ohjatut tunnit + vapaaharjoittelut / Kesä 2023

Täsmäase rakettimaiseen kehitykseen. Treenaa niin paljon kun haluat ja osallistu vaikka kaikille kesän tunneille. Ohjaajien ehdoton suositus!

Ohjatuilla tunneilla saat eväitä ja harjoitteita siihen, mitä voisit työstää vielä omatoimisesti vapaaharjoitteluvuoroilla. Tämä kortti takaa parhaat tulokset kesällä 2023.

Rajaton - vapaaharjoittelut / Kesä 2023

Treenaa yhdessä huippuoppilaidemme sekä ohjaajien kanssa vapaaharjoitteluvuoroilla.

Vapaaharjoitteluvuoroilla kehityt nopeasti, kun pääset harjoittelemaan juuri niitä liikkeitä ja harjoitteita jotka ovat sinulle tällä hetkellä tärkeimpiä!

KESÄN 2023 AIKATAULU

29.5. – 13.8.2023

HINNASTO

HALUAN TREENAAMAAN

VARAA PAIKKA

KESÄKAUDELTA NÄIN:

VARAA PAIKKA RYHMÄSTÄ

 Varaa aina paikkasi kesän tunneille avoinna24-palvelusta.

Jos jostain syystä et pääse tunnille, muista perua se vähintään 90min aikaisemmin kirjautumalla sisään Avoinna24-tilillesi ja klikkaamalla tilin asetuksista: ”Omat varaukset”. Näin et menetä käyntikertaa kortiltasi ja mikäli tuntisi on täynnä, lähtee järjestelmästä email vapautuneesta paikasta ensimmäisenä jonossa olleelle.

 

OSTA LIPPU

Osta 10x kerran kortti, rajaton kortti ohjatunneille tunneille + vapaaharjoitteluille tai pelkkä vapaaharjoitteluiden rajaton kortti. Voit tulla kesän tunneille myös kertalipulla.

ENSIKERTALAINEN?

1. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa LegendTrick Gymille, allekirjoita ennen treenejä käyttösäännöt & vastuuvapautuslomake.

2. Lisää ostoskoriisi myös ”kulkukortti (5€)” , johon kauden treenit ladataan. Kulkukorttia ei tarvitse ostaa jos tulet testaamaan kertalipulla.

ILMOITTAUTUMINEN NYT AUKI MYÖS HUIPPUSUOSITUILLE
KESÄLOMALEIREILLE

Tampereen salillamme järjestetään kesälomalla neljä kappaletta suuren suosion trikkausleirejämme! Tänä vuonna leiriläisten käytössä myös upouusi ja huippuvarusteltu ”Kultasali” koko leirin ajan.

TAVOITTEELLISET TREENAAJAT

Järjestämme aktiivisimmille oppilaillemme ainutlaatuisia kokemuksia ja matkoja kilpailemaan trikkaustapahtumiin ulkomaille & Suomessa sekä annamme mahdollisuuden kisata suomalaisessa ”Battle Liigassa” , jonka palkintona on vuosittain yli 1000€:n rahapotti.

14 salimme oppilasta ja ohjaajaa matkusti maaliskuussa 2022 Norjaan tapaamaan maailman parhaita trikkaajia. Salimme oppilas Miro Koljonen voitti tapahtumassa Pohjoismaiden mestaruuden alle 16-vuotiaiden sarjassa. Katso videosarja matkasta LTG:n youtube kanavalta.

Legendojen ryhmän valmennuksesta vastaa kansainvälisesti arvostettu lajin uranuurtaja, salimme perustaja ja kaksinkertainen euroopanmestari Vellu Saarela.

Tavoitteelliset treenaajat harjoittelevat vähintään 3 kertaa viikossa ”Trikkaus – level 4-6” yhmässä.

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?