ROSA
LAUKKANEN

BIO

Syntymäpäivä: 19.2.1987
Aloittanut sirkuksen ja ilma-akrobatian harjoittelun: 2014

Olen työkseni sirkuksen ammattilainen ja esiintymislajeina minulla ovat ilma-akrobatia köydellä sekä hulavanteet. Legend Trick Gymillä opetan teille ilma-akrobatiaa kankailla.

Sirkus merkitsee minulle taiteen, treenaamisen ja esiintymisen lisäksi hyvin vahvasti yhteisöllisyyttä. Yhdessä treenaamista, toisten tukemista, luottamusta ja ystävyyttä!

TAUSTA

Aloitin sirkuksen treenaamisen aikuisiällä Jyväskylän sirkus- ja parkourakatemialla, kun opiskelin kasvatustieteitä Jyväskylän yliopistossa. Siihen asti liikuntaa täysin vieroksuvana henkilönä teinkin täyskäännöksen, kun huomasin että urheileminen ja fyysisten taitojen opettelu onkin kivaa! Sirkus myös kasvatti itseluottamustani ja tarjosi aivan uudenlaisen keinon taiteelliseen itseilmaisuun.

Valmistuin kasvatustieteiden maisteriksi ja työskentelin jonkin aikaa varhaiskasvatusalalla, kunnes ymmärsin, että minun on seurattava todellista intohimoani. Hain Turun AMK:n Taideakatemialle sirkusta opiskelemaan ja valmistuin sieltä 2021!

TAVOITTEET OHJAANA

Haluan pitää huolta siitä, että ilma-akrobatian tunneilla meillä on yhdessä hauskaa ja turvallista treenaamisen parissa. Tahdon kannustaa jokaista kokeilemaan ja kehittämään uusia taitoja, sekä ilmaisemaan itseään ihanan ilma-akrobatian keinoin!

Haluan myös kannustaa treenaajia sinnikkääseen yrittämiseen, sillä vaivannäkö ja periksiantamattomuus näkyy tuloksissa. On paras tunne, kun kovan työn jälkeen oppii jotain – silloin voi olla itsestään todella ylpeä!

Tuntini

Klikkaa tuntia nähdäksesi tuntisisällön.

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

R

Kehitä itseäsi kokonaisvaltaisesti

Yhdistelemällä online kurssejamme tulet rikkomaan rajojasi lajissa kuin lajissa kehittämällä voimaa, nopeutta, venyvyyttä ja tasapainoa.

R

10+ Vuotta Kokemusta

Kansainvälisissä kilpailuissa palkitut ja liikunnallisesti koulutetut ohjaajamme ovat opettaneet yli 20:ssä maassa ympäri maailmaa.

R

Opi Ammattilaisilta

LegendTrick Onlinen ohjaajat ovat kansainvälisesti tunnettuja alansa huippuja.

Asiakkaiden Suusta

Paras treenipaikka ikinä!
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa. Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Ilma-akrobaatti

LegendTrick Gym on kyllä paikkana ainoa laatuaan Suomessa. Trikkaus on urheilulaji, josta yhä tiedetään harmillisen vähän ja usein se sekoitetaan moniin muihin lajeihin. On erittäin siistiä, että meiltä löytyy Tampereelta sali, joka keskittyy pääsääntöisesti trikkaukseen.
Ohjaajat ovat ammattilaisia ja vastuuntuntoisia. Kehittyminen lajissa on täällä helppoa ja siihen saa parasta mahdollista opetusta!
Salilta löytyy kuitenkin trikkauksen lisäksi vaihtelevasti erilisia akrobatiaan liittyviä kursseja, kuten vaikka käsilläseisonnan opetusta, joilla kykenee ottamaan omasta kehosta aina enemmän irti.
Fiilis salilla on aina hyvä ja positiivinen, vaikka siellä olisi vain katselemassa!

Matti Aho

Trikkaus ry:n puheenjohtaja

EAT
SLEEP
TRICK
REPEAT

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?