LEGEND TRICK

SYKSY
2024

 


Tule treenaamaan osana yhteisöä, joka haluaa kehittyä!

Kokeiluviikot uusille oppilaille 19.8. – 8.9.2024 
45€ per treeniryhmä = 3 treeniä

Syyskauden pituus: 19.8. – 15.12.2024
Ei tunteja syyslomaviikolla (14. – 20.10.) , pyhäinpäivänä 2.11. eikä itsenäisyyspäivänä 6.12. 

 

VIIKOITTAISTA OPPILASTA

ohjattua tuntia viikossa

KOKEMUKSELLA

@legendtrickgym

PARASTA TRIKKAUS-
OPETUSTA
SUOMESSA!

 

LegendTrick Gymin opetusperiaatteet perustuvat toisten kannustamiseen ja positiiviseen tunnelmaan. Tavoitteemme on luoda ilmapiiri, jossa jokainen harrastaja voi kehittää taitojaan haluamaansa tahtiin, motivoivassa ympäristössä ja seurassa.

LegendTrick Gymin uusi, moderni lähestymistapa harjoitteluun takaa harrastajien itsetunnon ja taitojen kehityksen ilman painetta kilpailusta.  Me autamme harrastajiamme vahvistamaan itseluottamustaan sekä tahdon voimaa, rikkomaan rajojaan ja yltämään suorituksiin, joihin he eivät olisi itse uskoneet.

Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille ohjattuja tunteja, workshoppeja kotimaisilta ja ulkomaisilta vierailta, harjoittelutilan käyttöä sekä vuokrausta seuraaville lajeille: trikkaus, akrobatia, käsilläseisonta, parkour & freerun, voimistelu, trampoliini, venyttely ja notkeus, kehonpainoharjoittelu sekä aerial silks ilma-akrobatia.

Tutustu LegendTrick Gymiin alla olevasta Galleriasta

Fiiliksiä tunneilta

Siiri

Paras treenipaikka ikinä!❣
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa.😍💖 Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Susanna

Legend Trick Gym Tampere on ihan huippu paikka harrastaa! Salilla on monipuolinen tuntivalikoima akrobatiasta trikkaukseen ja käsilläseisonnasta parkouriin. Ohjaajina on todelliset lajiensa taiturit ja mikä parasta, paikan henki on rento, reilu ja kannustava. Salilla pystyy harrastamaan ja kehittymään ilman pakkoa kilpailla. Legend Trick järkkää koulujen loma-aikoina päiväleirejä, joista meillä nyt kokemusta kolmesta. Seuraavaa viikon mittaista kesäleiriä odotetaan jo innolla. Legendillä pidettyjen 8-veesynttäreiden juhlijat totesivat, että parhaat synttärit ikinä 😊 Peukut Legendille!

Susanna Rikkonen

Tyttötrikkaajan äiti

Joonas 8v

Joonas käy 3-4 levelin ja 4-6 levelin tunnit ja melkein kaikki mahdolliset vaparit ja myös ohjatut vaparit , jos on maisemissa. Tunteja on ollut parhaimmillaan n.10h/viikko (5 päivänä jos on ollut treenejä tarjolla).

Trikkaukseen Joonas hurahti nähtyään videoita Legend Trickin you tube kanavalta ja kivaa se on siksi, että on saanut hyvää opetusta ja saanut haasteita mitkä innostavat oppimaan uutta. Ja samalla saa itse huomata kuinka taitava on siinä mitä treenaa.

Parasta Legendissä on kannustava porukka ja kisaaminen.

Joonas Vatajaniemi

Trikkaus - Level 5

Millainen treenaaja olen?

HALU OPPIA

Realistiset tavoitteet, onnistumisista iloitseminen ja pitkäjänteinen harjoittelu tuottaa parhaat tulokset !

Suosittelemme harrastajiamme harjoittelemaan ohjattujen tuntien lisäksi myös omatoimisesti vapaaharjoitteluvuoroilla vähintään kerran viikossa.

1h per viikko / syyskausi 2024

Harjoittelemalla kerran viikossa opit trikkauksen / akrobatian perusteita ja pidät hauskaa liikkuen. Kehitystahtisi on hidas, mutta sinulla on varmasti hauskaa ja arkesi on pirteämpää !

2h per viikko / syyskausi 2024

Harjoittelemalla kahdesti viikossa lihasmuistisi kehittyy nopeammin, sinusta tulee vahvempi ja notkeampi sekä huomaat selkeää kehitystä kaudesta toiseen.

3h - 4h per viikko / syyskausi 2024

Jos tavoitteesi on liikunnan ilon lisäksi edetä kohti tavoitteitasi ja oppia nopeasti uusia taitoja, suosittelemme harjoittelemaan vähintään 3 kertaa viikossa.

SYKSYN 2024 AIKATAULU

HINNASTO

HALUAN TREENAAMAAN

VARAA PAIKKA

SYYSKAUDELTA NÄIN:

Realistiset tavoitteet, onnistumisista iloitseminen ja pitkäjänteinen harjoittelu tuottaa parhaat tulokset !

Suosittelemme harrastajiamme harjoittelemaan ohjattujen tuntien lisäksi myös omatoimisesti vapaaharjoitteluvuoroilla vähintään kerran viikossa.

VARAA PAIKKA RYHMÄSTÄ

Varaa ensin paikka haluamillesi tunneille kauden ensimmäiselle viikolle 19. – 25.8.2024 allaolevasta ajanvaraus painikkeesta.
(Huoltajat, rekisteröi etunimeksi lapsen nimi)

Mikäli ostat kausilipun (1-4h per vk), teemme me jatkuvan varauksen puolestasi koko kevätkaudelle tunnille, jolle olet tehnyt varauksen kauden ensimmäiselle viikolle.

Muista varata paikka vaikka tulisit testaamaan kokeiluviikkojen lipulla.

OSTA LIPPU

Osta 1h, 2h, 3h tai 4h viikossa kausikortti.

1. Mikäli haluat maksaa kausimaksun osamaksulla kahdess erässä, osta kausikortin 1. erä.

2. Mikäli haluat maksaa kausimaksun kokonaisuudessaan kerralla, osta kausikortti yhdessä erässä.

 HUOM! Kokeiluviikkojen lippu on voimassa vain 19.8. – 8.9.2024.

ENSIKERTALAINEN?

1. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa LegendTrick Gymille, lue ennen treenejä käyttösäännöt & vastuuvapautuslomake. Tulemalla harjoittelemaan LegendTrick Gymille sitoudut vastuuvapautuslomakkeen & käyttösääntöjen ehtoihin.

2. Ensimmäisen kausilipun ostosi yhteydessä lisää ostoskoriisi myös ”kulkukortti (5€)” , johon kauden treenit ladataan. Kulkukortti sisältyy hintaan, mikäli ostat kokeiluviikkojen lipun.

HALUATKO LISÄÄ TREENITUNTEJA EDULLISESTI?

Jos haluat, voit samalla hankkia 10x vapaaharjoittelu kortin, joka latautuu suoraan kulkukortillesi. Vapaaharjoittelun sarjakortit ovat voimassa 12kk.

Opetussuunnitelmamme painottaa vapaaharjoitteluiden tärkeyttä. Paras keino kehittyä on käydä ohjatuilla tunneilla vähintään kerran viikossa, ja sen lisäksi vapaaharjoittelu tunneilla tekemässä itsenäisesti lisää toistoja ja harjoitteita vähintään kerran viikossa.

TAVOITTEELLISET TREENAAJAT

Järjestämme aktiivisimmille oppilaillemme ainutlaatuisia kokemuksia ja matkoja kilpailemaan trikkaustapahtumiin ulkomaille & Suomessa sekä annamme mahdollisuuden kisata suomalaisessa ”Battle Liigassa” , jonka palkintona oli viime vuonna yli 1000€:n rahapotti.

14 salimme oppilasta ja ohjaajaa matkusti maaliskuussa 2022 Norjaan tapaamaan maailman parhaita trikkaajia. Salimme oppilas Miro Koljonen voitti tapahtumassa Pohjoismaiden mestaruuden alle 16-vuotiaiden sarjassa. Katso videosarja matkasta LTG:n youtube kanavalta.

”Pro Akatemia” ryhmän valmennuksesta vastaa kansainvälisesti arvostettu lajin uranuurtaja, salimme perustaja ja kaksinkertainen euroopanmestari Vellu Saarela.

Tavoitteelliset treenaajat harjoittelevat vähintään 3 kertaa viikossa ”Trikkaus – level 4-6” ryhmässä ja heitä valmennetaan ottamaan vastuuta oikeaoppisesta itsenäisestä treenistä vapaaharjoitteluvuoroilla.

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?