LEGEND TRICK

SYKSY
2023

 


Tule treenaamaan osana yhteisöä, joka haluaa kehittyä!

Syyskauden pituus: 21.8. – 23.12.2023 (ei tunteja syyslomaviikolla)

Kokeiluviikko 14. – 20.8. / Kertaliput kursseille puoleen hintaan
(10€ per ohjattu tunti)

 

NELIÖMETRIÄ TILAA

ohjattua tuntia viikossa

KOKEMUKSELLA

@legendtrickgym

PARASTA TRIKKAUS-
OPETUSTA
SUOMESSA!

 

LegendTrick Gymin opetusperiaatteet perustuvat toisten kannustamiseen ja positiiviseen tunnelmaan. Tavoitteemme on luoda ilmapiiri, jossa jokainen harrastaja voi kehittää taitojaan haluamaansa tahtiin, motivoivassa ympäristössä ja seurassa.

LegendTrick Gymin uusi, moderni lähestymistapa harjoitteluun takaa harrastajien itsetunnon ja taitojen kehityksen ilman painetta kilpailusta.  Me autamme harrastajiamme vahvistamaan itseluottamustaan sekä tahdon voimaa, rikkomaan rajojaan ja yltämään suorituksiin, joihin he eivät olisi itse uskoneet.

Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille ohjattuja tunteja, workshoppeja kotimaisilta ja ulkomaisilta vierailta, harjoittelutilan käyttöä sekä vuokrausta seuraaville lajeille: trikkaus, akrobatia, käsilläseisonta, parkour & freerun, voimistelu, trampoliini, venyttely ja notkeus, kehonpainoharjoittelu sekä aerial silks ilma-akrobatia.

Tutustu LegendTrick Gymiin alla olevasta Galleriasta

UUTTA 2023

Huipputaitava Terhi Tavi aloittaa ohjauksen LegendTrick Gymillä, ja aerial silks tarjonta laajenee runsaasti
syksyllä 2023 ! Nyt tarjolla lasten ja aikuisten ryhmiä taitotason mukaan.

LEGEND GYM = Yhdistelmä voimistelua, parkouria, trikkausta ja trampoliinivoimistelua
✔ Opi Flikki & Bäkki – aikuiset ja 7-15v = Suosittu tuntimme jaotellaan aikuisten ja lasten & nuorten ryhmiin
✔ Parkour / Freerun = Tule harjoittelemaan luovaa liikkumista, harjoittelemaan esteiden ylityksiä ja voltteja korokkeilta
✔ Trikkaus & Akro – aikuiset = Yhdistelmätunti aikuisvoimistelua ja trikkauksen perusteita. Modernia akrobatiaa
✔ Trikkaus 11-16v = Haluaisitko aloittaa trikkauksen, mutta et löydä omanikäisiä harrastajia? Tämä on sinulle!
✔ Tyttöjen trikkaus = Ryhmämme ovat yleensä poikavoittoisia. Vihdoin tytöt voivat tulla harjoittelemaan vain tyttöjen kanssa!
✔ Sirkustunnit = Huippu-uutuutena syksylle 2023 täysin uudet vauva-, taapero- ja perhesirkukset. Sirkuksessa leikitään, harjoitellaan akrobatiaa, jongleerataan, tehdään yhdessä sirkusesityksiä ja pidetään hauskaa!

Paina tunnin kuvaa ja lue koko tuntikuvaus

Fiiliksiä tunneilta

Siiri

Paras treenipaikka ikinä!❣
Opettajat on tosi mukavia, kivoja ja ammattitaitoisia. Hintalaatusuhde todella hyvä. Ja salilla on myös monipuoliset välineet ja hyvät tilat.
On kiva kun voi käydä niillä tunneilla kun haluaa, ja voi kokeilla muita tunteja myös vaikka ei olisi enne ollut. (Ja pääsee silti tosi hyvin mukaan.) Ja on monipuolisesti erilaisia tunteja.
Ehdottomasti paras paikka missä olen käynyt treenaamassa.😍💖 Suositttelen! Jos vähänkin kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kokeilemassa!

Siiri Jäkkö

Susanna

Legend Trick Gym Tampere on ihan huippu paikka harrastaa! Salilla on monipuolinen tuntivalikoima akrobatiasta trikkaukseen ja käsilläseisonnasta parkouriin. Ohjaajina on todelliset lajiensa taiturit ja mikä parasta, paikan henki on rento, reilu ja kannustava. Salilla pystyy harrastamaan ja kehittymään ilman pakkoa kilpailla. Legend Trick järkkää koulujen loma-aikoina päiväleirejä, joista meillä nyt kokemusta kolmesta. Seuraavaa viikon mittaista kesäleiriä odotetaan jo innolla. Legendillä pidettyjen 8-veesynttäreiden juhlijat totesivat, että parhaat synttärit ikinä 😊 Peukut Legendille!

Susanna Rikkonen

Tyttötrikkaajan äiti

Joonas 8v

Joonas käy 3-4 levelin ja 4-6 levelin tunnit ja melkein kaikki mahdolliset vaparit ja myös ohjatut vaparit , jos on maisemissa. Tunteja on ollut parhaimmillaan n.10h/viikko (5 päivänä jos on ollut treenejä tarjolla).

Trikkaukseen Joonas hurahti nähtyään videoita Legend Trickin you tube kanavalta ja kivaa se on siksi, että on saanut hyvää opetusta ja saanut haasteita mitkä innostavat oppimaan uutta. Ja samalla saa itse huomata kuinka taitava on siinä mitä treenaa.

Parasta Legendissä on kannustava porukka ja kisaaminen.

Joonas Vatajaniemi

Trikkaus - Level 5

Millainen treenaaja olen?

HALU OPPIA

Realistiset tavoitteet, onnistumisista iloitseminen ja pitkäjänteinen harjoittelu tuottaa parhaat tulokset !

Suosittelemme harrastajiamme harjoittelemaan ohjattujen tuntien lisäksi myös omatoimisesti vapaaharjoitteluvuoroilla vähintään kerran viikossa.

1h per viikko / syyskausi 2023

Harjoittelemalla kerran viikossa opit trikkauksen / akrobatian perusteita ja pidät hauskaa liikkuen. Kehitystahtisi on hidas, mutta sinulla on varmasti hauskaa ja arkesi on pirteämpää !

2h per viikko / syyskausi 2023

Harjoittelemalla kahdesti viikossa lihasmuistisi kehittyy nopeammin, sinusta tulee vahvempi ja notkeampi sekä huomaat selkeää kehitystä kaudesta toiseen.

3h - 4h per viikko / syyskausi 2023

Jos tavoitteesi on liikunnan ilon lisäksi edetä kohti tavoitteitasi ja oppia nopeasti uusia taitoja, suosittelemme harjoittelemaan vähintään 3 kertaa viikossa.

SYKSYN 2023 AIKATAULU

HINNASTO

HALUAN TREENAAMAAN

VARAA PAIKKA

SYYSKAUDELTA NÄIN:

Realistiset tavoitteet, onnistumisista iloitseminen ja pitkäjänteinen harjoittelu tuottaa parhaat tulokset !

Suosittelemme harrastajiamme harjoittelemaan ohjattujen tuntien lisäksi myös omatoimisesti vapaaharjoitteluvuoroilla vähintään kerran viikossa.

VARAA PAIKKA RYHMÄSTÄ

Varaa ensin paikka haluamillesi tunneille kauden ensimmäiselle viikolle 21. – 27.8.2023 täältä
(Huoltajat, rekisteröi etunimeksi lapsen nimi)

Jos varaat koko kauden tämän jälkeen, ota meihin yhteyttä WhatsApilla tai lähetä sähköpostia gym@legendtrick.com.
Muista varata paikka vaikka tulisit testaamaan kertalipulla.

OSTA LIPPU

Osta 1h, 2h, 3h tai 4h viikossa kausikortti.

1. Mikäli haluat maksaa kausimaksun osamaksulla, osta kausikortin 1. erä.

2. Mikäli haluat maksaa kausimaksun kokonaisuudessaan kerralla, osta kausikortti yhdessä erässä.

HUOM! Alennettu kertalippu voimassa vain viikolla 14. – 20.8.2023.

HUOM! Myös 21.8. – 23.12. kausilipulla ostavat harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita treenaamaan kokeiluviikolla 14. – 20.8. ja tekemään näin kaudestaan yhtä viikkoa pidemmän. Tässä tapauksessa muista ostaa kausilippusi lisäksi sopiva määrä kertalippuja itsellesi kohdan 3. linkistä.

ENSIKERTALAINEN?

1. Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa LegendTrick Gymille, allekirjoita ennen treenejä käyttösäännöt & vastuuvapautuslomake.

2. Lisää ostoskoriisi myös ”kulkukortti (5€)” , johon kauden treenit ladataan. Kulkukorttia ei tarvitse ostaa jos tulet testaamaan kertalipulla.

VAPAAEHTOINEN

Jos haluat, voit samalla hankkia 5x tai 10x vapaaharjoittelu kortin, joka latautuu suoraan kulkukortillesi. Vapaaharjoittelun sarjakortit ovat voimassa 12kk.

TAVOITTEELLISET TREENAAJAT

Järjestämme aktiivisimmille oppilaillemme ainutlaatuisia kokemuksia ja matkoja kilpailemaan trikkaustapahtumiin ulkomaille & Suomessa sekä annamme mahdollisuuden kisata suomalaisessa ”Battle Liigassa” , jonka palkintona on vuosittain yli 1000€:n rahapotti.

14 salimme oppilasta ja ohjaajaa matkusti maaliskuussa 2022 Norjaan tapaamaan maailman parhaita trikkaajia. Salimme oppilas Miro Koljonen voitti tapahtumassa Pohjoismaiden mestaruuden alle 16-vuotiaiden sarjassa. Katso videosarja matkasta LTG:n youtube kanavalta.

Legendojen ryhmän valmennuksesta vastaa kansainvälisesti arvostettu lajin uranuurtaja, salimme perustaja ja kaksinkertainen euroopanmestari Vellu Saarela.

Tavoitteelliset treenaajat harjoittelevat vähintään 3 kertaa viikossa ”Trikkaus – level 4-6” yhmässä.

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?