SIRKUS
0-6v

Vauvasirkus 4-12kk / PERUTTU

Tervetuloa vauvasirkustunnille, joka on suunniteltu erityisesti 4-12 kuukauden ikäisille vauvoille! Tämä leikkisä tunti tarjoaa teille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua yhteiseen harrastamiseen vauvanne kanssa.

Vauvasirkus-tunneilla keskitytään vauvan tarpeisiin ja kehitysvaiheisiin, ja ohjaajamme opastaa teitä lempeästi ja asiantuntevasti. Tuntien tavoitteena on tukea vauvan kehitystä sekä lisätä vauvan kehotietoisuutta. Samalla vahvistamme vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutussuhdetta ja luomme turvallisen ympäristön, jossa vauva voi tutkia ympäristöään ja oppia uusia taitoja.

Tunneilla loruttelemme ja leikimme sekä tutustumme erilaisiin sirkustemppuihin, jotka on sovitettu vauvojen motorisiin taitoihin ja kehitysvaiheeseen sopiviksi.

Tasapainoharjoitukset auttavat vauvaa kehittämään tasapainoaan ja motorisia taitojaan. Tunnin päätteeksi nautimme yhteisestä loppurentoutuksesta, joka edistää vauvan rauhoittumista ja hyvinvointia.

 

Taaperosirkus 1-2v / alkusyksy 21.8. – 15.10.

Tervetuloa taaperosirkus-tunnille, jossa seikkailu sirkustaiteen maailmaan alkaa! Tällä innostavalla tunnilla pääsette tutustumaan monipuolisesti erilaisiin sirkustaitoihin ja luomaan ikimuistoisia hetkiä yhdessä lapsesi kanssa.

Tunnin aikana astutte rohkeasti akrobatian, trampoliinin, jongleerauksen ja tasapainoilun maailmaan. Lapset pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja kehittämään motorisia taitojaan leikinomaisessa ympäristössä. Tunnit rikastuttavat heidän luovuuttaan ja ilmaisukykyään.

Tärkein tavoitteemme on luoda turvallinen ja kannustava ympäristö, jossa vanhemmat ja taaperot voivat vahvistaa keskinäistä vuorovaikutustaan.

Taaperosirkus-tunnit eivät rajoitu pelkästään sirkushetkiin salilla, vaan tarjoavat myös arvokkaita ideoita ja inspiraatiota kotona touhuiluun lapsesi kanssa. Tämän tunnin avulla voitte löytää uusia tapoja leikkiä ja harjoitella sirkustaitoja yhdessä kotioloissa.

Perhesirkus 3-6v / alkusyksy 21.8. – 15.10.

Perhesirkustunneilla kannustamme lasta ja aikuista osallistumaan yhdessä erilaisiin sirkusaktiviteetteihin ja leikkeihin.

Lapset saavat kokeilla omia rajojaan ja kehittää kehonhallintaa leikinomaisessa ilmapiirissä. Ohjaajamme opastaa ja kannustaa lapsia turvallisesti uusien taitojen pariin.

Perhesirkustunneilla myös aikuiset pääsevät innostumaan sirkustaiteen eri lajeista ja kokeilemaan omia taitojaan. Lattia- ja ilma-akrobatia sekä pariakrobatia tarjoavat hauskoja haasteita ja mahdollisuuksia liikkua yhdessä lapsen kanssa. Tämä vahvistaa perheen yhteenkuuluvuutta ja luo iloisia muistoja yhteisestä harrastuksesta.

Leikin ja treenin kautta harjoittelemme ohjeiden noudattamista, kommunikaatiota, kuuntelemista ja toisten tukemista. Näiden taitojen kehittyminen on tärkeää niin sirkustaiteen kuin arjenkin kannalta.

Tämä tunti tarjoaa naurua, liikunnan riemua ja yhteisiä hetkiä, jotka lujittavat perhesiteitä ja luovat iloa ja innostusta sirkustaiteen ja akrobatian parissa.

AIKATAULU

Syksy 2023 aikataulu:

Taaperosirkus:
SU: 10:30 – 11:15 / Jenni

Perhesirkus:
SU: 11:30 – 12:15 / Jenni

Toisen tunnin ollessa käynnissä, saa osallistujat treenata ja touhuta omatoimisesti toisessa salissa. Lippuun kuuluu siis oikeus olla 1h 45 min salilla.

ILMOITTAUTUMINEN

Meille voit tulla mukaan vaikka kesken kauden ja maksat vain jäljellä olevasta kaudesta. Etkö ole varma haluatko sitoutua koko kaudeksi? Osta kertalippu ja tule testaamaan.

Ilmoittaudu syyskaudelle varaamalla ensin Avoinna24-palvelusta paikka haluamaasi ryhmään syyskauden ensimmäiselle viikolle 21. – 27.8.2023. Varattuasi paikan, osta syyskauden lippu ja teemme puolestanne jatkuvan varauksen kyseiselle tunnille koko syyskaudelle.

Jos varaat koko kauden tämän jälkeen, ota meihin yhteyttä WhatsApilla tai lähetä sähköpostia gym@legendtrick.com.
Muista varata paikka vaikka tulisit testaamaan kertalipulla. (Älä osta lippua verkkokaupasta täydellä hinnalla)

Kurssien pituus: 8krt
1. Kurssi: 21.8. – 15.10.
2. Kurssi: 23.10 – 17.12

Hinta 129€ / kurssi

Sisaralennus – 10% toisesta sisaruksesta. Sisarusaleen saa vain lähettämällä sähköpostin gym@legendtrick.com tai whatsapp viestin 044 9725 238 , jolloin lähetämme teille alennetun laskun sähköpostitse.

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?