SIRKUS
1-6v

Taaperosirkus 1-2v /Alkusyksy 19.8. – 13.10.2024

Tervetuloa taaperosirkus-tunnille, jossa seikkailu sirkustaiteen maailmaan alkaa! Tällä innostavalla tunnilla pääsette tutustumaan monipuolisesti erilaisiin sirkustaitoihin ja luomaan ikimuistoisia hetkiä yhdessä lapsesi kanssa.

Tunnin aikana astutte rohkeasti akrobatian, trampoliinin, jongleerauksen ja tasapainoilun maailmaan. Lapset pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja kehittämään motorisia taitojaan leikinomaisessa ympäristössä. Tunnit rikastuttavat heidän luovuuttaan ja ilmaisukykyään.

Tärkein tavoitteemme on luoda turvallinen ja kannustava ympäristö, jossa vanhemmat ja taaperot voivat vahvistaa keskinäistä vuorovaikutustaan.

Taaperosirkus-tunnit eivät rajoitu pelkästään sirkushetkiin salilla, vaan tarjoavat myös arvokkaita ideoita ja inspiraatiota kotona touhuiluun lapsesi kanssa. Tämän tunnin avulla voitte löytää uusia tapoja leikkiä ja harjoitella sirkustaitoja yhdessä kotioloissa.

Perhesirkus 3-6v / Ei tunteja tällä hetkellä

Perhesirkustunneilla kannustamme lasta ja aikuista osallistumaan yhdessä erilaisiin sirkusaktiviteetteihin ja leikkeihin.

Lapset saavat kokeilla omia rajojaan ja kehittää kehonhallintaa leikinomaisessa ilmapiirissä. Ohjaajamme opastaa ja kannustaa lapsia turvallisesti uusien taitojen pariin.

Perhesirkustunneilla myös aikuiset pääsevät innostumaan sirkustaiteen eri lajeista ja kokeilemaan omia taitojaan. Lattia- ja ilma-akrobatia sekä pariakrobatia tarjoavat hauskoja haasteita ja mahdollisuuksia liikkua yhdessä lapsen kanssa. Tämä vahvistaa perheen yhteenkuuluvuutta ja luo iloisia muistoja yhteisestä harrastuksesta.

Leikin ja treenin kautta harjoittelemme ohjeiden noudattamista, kommunikaatiota, kuuntelemista ja toisten tukemista. Näiden taitojen kehittyminen on tärkeää niin sirkustaiteen kuin arjenkin kannalta.

Tämä tunti tarjoaa naurua, liikunnan riemua ja yhteisiä hetkiä, jotka lujittavat perhesiteitä ja luovat iloa ja innostusta sirkustaiteen ja akrobatian parissa.

AIKATAULU

Syksy 2024 aikataulu:

Taaperosirkus:
SU: 10:00 – 10:45 / Karyna

Tunnin ollessa käynnissä yhdessä salissa, on toisessa salissa käynnissä omatoiminen ”Vapaa temppu”, johon voi osallistua 10€ kertamaksulla. 

HUOM! Ohjaus osittain suomeksi ja osittain englanniksi.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu syyskaudelle varaamalla ensin Avoinna24-palvelusta paikka kevätkauden ensimmäiselle viikolle 19. – 25.8.2024. Varattuasi paikan, osta alkusyksyn lippu ja teemme puolestanne jatkuvan varauksen kyseiselle tunnille syyskaudelle.

Muista varata paikka vaikka tulisit testaamaan kertalipulla. 

Kurssien pituus: 8krt
1. Kurssi: 19.8 – 13.10.2024 
2. Kurssi: 27.10. – 15.12.2024

Hinta 129€ / kurssi

Sisaralennus – 10% toisesta sisaruksesta. Sisarusaleen saa vain lähettämällä sähköpostin gym@legendtrick.com tai whatsapp viestin 044 9725 238 , jolloin lähetämme teille alennetun laskun sähköpostitse.

Avaa WhatsApp tästä
Moro!
Kuinka voimme auttaa?